Adam Levine-t azzal vádolják, hogy megverte feleségét és kislányát

Forrás: David McNew / Getty Images North America / AFP -
Adam Levine feleség erőszak kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlen bejelentőtől érkezett a vád, miszerint Adam Levine megverte modell feleségét és kislányukat is. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Csaknem két hónapja született meg Adam Levine kislánya, ami óriási boldogságot okozott az énekesnek és a modell barátnőjének is. Már többször posztoltak mind a ketten fotókat a csöppségéről, olyan szupercuki képet is tettek közzé, amin Adam Levine mellkasán pihen a kicsi. Annak ellenére, hogy látszólag hihetetlenül nagy a boldogság a családban, Adamnek egy nagyon durva váddal kellett szembenéznie.

Forrás: David McNew / Getty Images North America / AFP

Ismeretlen embertől érkezett a bejelentés, hogy Adam megverte a modell barátnőjét és a kislányukat is. Állítólag annyira megütötte a nőt, hogy az a földre került. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és helyszíni vizsgálatot is tartottak. A TMZ információi szerint azonnal kiderült, hogy a vádak minden alapot nélkülöznek. A frontemberhez közel álló forrás szerint Adam nagyon hálás a nyomozóknak, hogy ott a helyszínen lezárták az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.