színésznő színház család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első.

A csodás színésznő egy felnőtt 18 éves fiú és egy kisiskolás tinilány anyukája. Harmadik férjével, Makranczi Zalánnal és gyerekeivel teljes harmóniában élnek. Bár rengeteg munkája van, Dóra elmondta,

számára mindig a család lesz az első.

Hamarosan világkörüli turnéra indulnak a hatalmas sikerű Shrek a musicallel, ám csak annyiszor játszik majd, ahányszor kislánya engedi neki.

"Nagyjából három- négy éve merek nemet mondani akár esti színházi próbára is. Eleinte furcsán néztek rám emiatt, de a gyerekem anyjának szerepére nincs casting. Úgyhogy én annyiszor fogom eljátszani Fionát is, ahányszor Zorka megengedi nekem."- mesélte a hot! Magazinnak adott interjúban Dóra.

Szinetár Dóra: "40 éves koromra eljutottam odáig, hogy senkitől se félek" Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

Számára egyre fontosabb az önazonosság, igyekszik elmosni a határokat a civilléte és a nyilvános szereplése között.

"Nehéz feladat, de azon küzdök, hogy a legkisebb legyen a különbség aközött, ahogy civilben létezem és aközött, ahogy az emberek elé megyek. Ám ehhez nem csak az kellett, hogy boldog, kiegyensúlyozott házasságban éljek, az idő múlása éppen olyan nagy szerepet játszik. Az ember minderre nem is jöhet rá húszévesen, mert nem ott tart"- magyarazáta a hamarosan negyvenedik születésnapját ünneplő színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.