Várkonyi Andrea szerelem nemtelen Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi műsorában, a Micsoda nők!-ben minden hétfőn pikáns és érdekes témákat boncolgatnak kendőzetlenül a sztárvenedégek. Pirner Alma például egy meglepő dolgot árult el magánéletéről.

Várkonyi Andi következő műsora érdekes és szókimondó lesz. Pirner Alma például őszintén elmondta, hogy szerinte

a szerelem nem férfihoz és nőhöz kötött,

hanem két emberhez. Számára a szerelem nemtelen. Szandi ekkor feltette a kérdést a táncosnőnek, hogy volt-e már szerelmes nőbe, Alma habozás nélkül rávágta, hogy igen.

VV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigoMici és Soma durván egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-mici-es-soma-oriasi-veszekedesbe-kezdtek-mici-a-vegen-sirva-fakadt.htmlNem a szerelmi légyottok kapták a főszerepet a Való Világ powered by Big Brother című műsor legútolsó adásában. A feszültség uralta a villát: Soma és Mici durván egymásnak estek.TV + SztárokOrigoVásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-szerelmet-keres-sztarban-sztar-versenyzoje-par-honapja-szakitott.htmlVásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú évek óta tartó háborúban van egymással Naomi Campbell és Tyra Bankshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-modellhaboru-evek-ota-tart-naomi-campbell-tyra-banks.htmlA 90-es évek óta tart a háború a két világhírű szupermodell között. Tyra Banks sosem bocsát meg Naomi Campbellnek. TV + Sztárok--Reese Witherspoon a legmenőbb sztármamihttp://www.life.hu/sztarok/20161025-reese-witherspoon-igy-koszontotte-nagyfiat-nagyon-meno-a-sztarmami.htmlA szexi színésznő bámulatos formában van. A hollywoodi sztár bár már elmúlt 40 éves, alig néz ki húsznak. TV + Sztárok--Hajdú különórát vesz Havastól?- A Tanár úr felajánlotta segítségét a tévésnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-havas-es-hajdu-a-nagy-osszecsapas-vasarnap-este-megtortent.htmlVasárnap este a Frizbi című műsorban végre sor került a várva várt összecsapásra: Hajdú és Havas szemtől szemben beszélték meg problémáikat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.