Hoppá! Szexi fehérneműben mutogatja magát Roger Taylor lánya

fehérnemű Queen TigerLily Taylor sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje megjegyezni TigerLily Taylor nevét. A 23 éves lány édesapja a Queen együttes dobosa, Roger Taylor. A fiatal lány azonban úgy döntött, apja helyett saját jogán akar híres lenni. 

A sztárcsemetéknek azért könnyebb dolguk van, mint az átlagembereknek: ha hírnévről van szó, nekik sokkal egyszerűbb ismertséget szerezni. Persze az már más kérdés, mit tudnak kezdeni a kapott előnnyel.

Forrás: Bluebella Lingerie

TigerLily Taylor, Roger Taylor lánya most hírnevet követel magának, ehhez pedig egy szexi fotósorozattal kezdett hozzá.

A lánytól egyébkét nem áll távol a modellszakma: édesanyja, Deborah Leng nemzetközi modellként dolgozott a 80-as években. A 23 éves sztárcsemete eddig nem nagyon hallatott magáról, most azonban ő lett a Bluebella fehérneműmárka arca és teste. Nem véletlenül: nagyon, de nagyon dögös ez a csaj!

Forrás: Bluebella Lingerie

Saját bevallása szerint nem olyan az alkata, mint a modelleknek: nem is annyira sovány és magas, mint a szupermodellek, mégis, 17 éves kora óta dolgozik a szakmában. A róla készült fehérneműs fotók pedig szuperdögösek! A lány szíve azonban már foglalt: kedvese a 24 éves, szintén modell Henry Pedro-Wright.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.