Tivy egyre közelebb kerül Vivihez! Mi történik a fiatalok között?

Forrás: RTL II -
VV Vivi VV Tivy ValóVilág powered by Big Brother kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tivy már túl van első villabeli szerelmén, de sajnos Zseraldintól el kellett búcsúznia, a lány ugyanis kiesett. Nem bánkódott azonban sokáig, hiszen máris rátalált Vivire, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Rengeteg szexuális kalandban volt része Tvynek Zseraldin oldalán, de sajnos nem élvezhették sokáig egymás táraságát. A lány ugyanis viszonylag hamar kiesett a játékból, idekint pedig Tivy volt barátnőjével került összetűzésbe, ugyanis a pár miatta szakított egymással. A villában azonban nem áll meg az élet, Tivy már kivetette a hálóját egy másik lányra.

Tivy egyre közelebb kerül Vivihez! Forrás: RTL II

Az elsőként pucérkodó Vivi személyében talált társra ismét a fiú. Tivy legutóbb egy pajzán ígéretet is tett a lánynak: ha bekerül a fináléba úgy szétk*rja Vivit, hogy remegni fog a lába egy hétig. A pár egyre közelebb kerül egymáshoz, nézd meg kapcsolatuk állomásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.