Csobot Adél kisbaba sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram oldalán láthatjuk Csobot Adélt, miközben egy rózsaszín gumilabdán ugrál. Az énekesnő láthatóan kirobbanó formában van.

Végre Adél is visszatérhet a konditerembe, és élvezheti a sportolás számtalan pozitív hatását. A fiatal énekesnő májusban hozta világra kisfiát, Nátánt, és úgy tűnik végre eljött az idő, hogy a mama egy kicsit magával is foglalkozzon.

Újra a bázison! #basepowerplate #makelove #gymday #boomerang #power @basepowerplate

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett videó,

A rajongók is egyetértenek Adél döntésével, hiszen egy óra alatt több, mint 5500 követője tekintette meg a kis videót. A sztármami nem először bújik elő a családi fészekből, hiszen véleménye szerint nagyon fontos, hogy egy anya

ne csak anya legyen, hanem egyben nő is.

A két szerep betöltéséhez azonban külön időre van szükség, ezért többször előfordult már, hogy nyáron is kettesben töltött időt Adél és Bence.

#szigetfestival #rihanna #love #istenespuszi

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép,

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Megindító körülmények között temették el Leonard Cohenthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-szuk-csaladi-korben-indult-utolso-utjara-leonard-cohen.htmlMontreálban engedték utolsó útjára Leonard Cohent, a híres énekes-dalszövegírót. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher Facebook posztjától robbant fel az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161114-michael-schumacher-kozossegi-oldala-egyelore-semmi-hir-a-vilagbajnokrol.htmlA világbajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig alig tudunk valamit az egészségügyi állapotáról. TV + Sztárok--Meglepetés! Eljegyezték Pixie Lottothttp://www.life.hu/sztarok/20161114-pixie-lott-menyasszony-lett-eljegyezte-a-pasija.htmlSzuper hírrel kezdte a hetet Pixie Lott: kedvese eljegyezte a 25 éves celeblányt.TV + SztárokOrigoA világgal néz szembe a gyönyörű magyar modell, Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/sztarok/20161114-kocsis-korinna-indul-a-miss-supranational-versenyen.htmlKövetkező versenyén a világ száz másik országából érkező szépséggel kell farkasszemet néznie Kocsis Korinnának. TV + SztárokOrigoÖrülhetnek a lányok: szingli az X-Faktoros Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161114-az-x-faktoros-dmitrij-gorbunov-szakitott-szerelmevel-ujra-szingli.htmlDmitrij Gorbunov, az X-Faktor újdonsült szívtiprója 4 év párkapcsolat után szakított kedvesével. Eddig is körülzsongták a rajongó lányok, ezek után pedig biztosan szétszedik majd a szingli sztárt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.