Társával fotózkodott Gáspár Evelin

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
kutya társ Gáspár Evelin francia bulldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin azóta  posztol előszeretettel magáról dögös fotókat, mióta sikerült megszabadulnia a túlsúlyától. A csinos celeb nemcsak annak örülhet, hogy leadta plusz kilóit, hanem egy cuki társnak is!

Egykor duci tinédzserként ismerhettük meg Gáspár Evelint az életüket bemutató valóságshow-ban, azóta viszont sokat változott Gáspár Győzi lánya. Sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, és mióta leadta a feleslegét egyre többet és egyre szívesebben posztol magáról dögös képeket. Rengetegen kísérik figyelemmel életét még ma is a közösségi oldalakon, ahová legutóbb nem annyira dögös, de annál cukibb képet posztolt!

Gáspár Evelin a társával fotózkodott Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

Evelin édes társával készített közös képet, ezt mutatta meg rajongóinak. Győzike lánya ugyanis egy ideje egy francia buldoggal osztja meg az életét! A Vinnie névre hallgató eb nemcsak Evelin napját teszi szebbé, hanem a rajongóiét is, ugyanis mindenki odavan a kiskutyáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.