VV Micit szégyelli a családja – Valljuk be, nem is csoda!

VV Mici vélemény család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gátlástalanná vált lány családja és barátai már nem is szívesen beszélnek róla.

Mielőtt beköltözött a villába, konkrét elképzelései voltak arról, hogy mi az, amit biztosan nem fog csinálni:

„Hogy mi az, amit soha nem csinálnék a villában? Hát a szex!”

VV Mici levetkőzte gátlásait Forrás: rtl.hu

A kijelentés után 2 hónappal azonban már Krisztiánnal akrobatikáztak az ágyban, melyet számtalan szexuális töltetű esemény előzött meg. A 24 éves lány láthatóan megedződött ez idő alatt, hiszen most már

gátlások nélkül, nyíltan hancúroznak Krisztiánnal.

Az sem számít, hogy éjjel van-e, vagy nappal, illetve az is mellékes, hogy a többi lakó látja-e őket, vagy sem.

"Egyáltalán nem izgat, mit csinál Mici, mert már nem nézem őt! Mindenkinek a saját döntése, hogy mit csinál. Én most nem is érek rá ilyenekről beszélgetni, sőt nem is akarok Miciről beszélni! " – nyilatkozta Mici testvére a Borsnak.

Mici és Krisztián nyíltan szexelnek a villában Forrás: Rtl2/Való Világ

Értesüléseink szerint édesanyját is mellbe vágták az események, illetve Mici barátnői sem nézik jó szemmel a lány Való Világ-os életét.

Növényi Norbert akár 8 év börtönbüntetést is kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20161118-novenyi-norbert-fel-ezert-kulonleges-modszerekhez-nyult-golyoallomellenyt-viselt.htmlA több sportágban is világ- és Európa-bajnok sportoló Hajdú Péter műsorában vallott arról, hogy a 90-es években vállalkozóként egészítette ki sportolói jövedel­mét, így pedig akadt dolga az alvilággal is. TV + Sztárok--Jordán Adél még börtönbe is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20161118-jordan-adel-bortonbe-kerulhet-kozokirat-hamisitasert.htmlA Katona Színház színésznője spórolni akart, de csúnya vége lett. Édesanyja rokkantkártyájával parkolt, ám lebukott, és most felelnie kell tettéért. TV + Sztárok--Ő az a 44 évvel fiatalabb nő, akit a magyar zenész, Delhusa Gjon szerethttp://www.life.hu/sztarok/20161118-o-az-a-44-evvel-fiatalabb-lany-akibe-a-magyar-zenesz-delhusa-gjon-szerelmes.htmlNyilvánvaló, hogy változás történt Delhusa Gjon életében, hiszen idén nem utazott el keletre, és új albumot is készít. Ráadásul iszonyú jó kondiban van, senki sem mondaná meg róla, hogy 63 éves. TV + Sztárok--Iggy Azaela lett az év puncijahttp://www.life.hu/sztarok/20161118-iggy-azaela-enekesno-eloadomuvesz-lett-az-ev-puncija.htmlHatalmas lelkesedéssel fogadta a dögös ausztrál művésznő ezt az igen komoly elismerést: a GQ magazin ausztrál kiadása szerint ugyanis ő lett az év nője, az elismerést Sydney-ben vehette át. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski úgy rázz popsiját, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20161117-emily-ratajkowski-ugy-razz-popsijat-mint-senki-mas-videon-mutatja-meg-mit-tud.htmlEmily Ratajkowski most már tényleg minden porcikáját megmutatta rajongóinak, akik azonban eddig még biztosan nem untak rá a 25 éves sztár bejegyzéseire. Íme a legfrissebb gyöngyszem, egy popsirázós videó! TV + Sztárok--Luxus a köbön – Vajna Timi kényelmét külön személyzet biztosítjahttp://www.life.hu/sztarok/20161117-vajnai-timi-kulon-szemelyzetet-tart.htmlIlyen luxusról csak Hollywoodban hallani, valamint Vajna Timiéknél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.