homoszexuális John Travolta Charlie Sheen Simon Cowell sztárok Leonardo DiCaprio Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a világon több millió nő rajong értük, a hírek szerint nem teljesen azok, akinek mutatják magukat. Néhányuknak felesége és családja is van, ám van egy életük, melyet titkolnak a nyilvánosság elől. Íme, pár hollywoodi sztár, akiről régóta rebesgetik, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. 

Leonardo DiCaprio

A 42 éves Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész igazi álompasinak számít a tengerentúlon. Ám egyes internetes források szerint nem véletlen, hogy Leonardo DiCaprio minden egyes barátnőjével szakít hosszabb-rövidebb idő után. A pletykák szerint ugyanis a népszerű színész valójában régóta a férfiakhoz vonzódik, méghozzá egy régi barátjához, Lukas Haashoz. A szintén színész férfival több mint tíz éve elválaszthatatlan barátok.

Leonardo DiCaprio állítólag egyetlen barátnőjével sem került intim viszonyba Forrás: AFP/Angela Weiss

A források szerint Leonardónak egyetlen barátnőjével sem volt intim viszonya,

mindössze fedőtörténetet biztosítottak a homoszexuális sztárnak, akivel titoktartási szerződést is kötöttek, hogy soha ne derüljön ki a valóság. A színésszel kapcsolatosan többször felröppent már a pletyka, hogy homoszexuális.

John Travolta

Bár a világhírű színész és felesége, Kelly Preston már 25 éve házasok, a hírek szerint ez csak egy álca. Travolta valószínűleg azért nem merte felvállalni a dolgot, mert a szcientológia egyház tagja, akik nem támogatják a homoszexualitást. Az évek alatt azonban több szeretője is felbukkant, akik örömmel nyilatkoztak a sajtónak. Ezek közül a leghíresebb az expilótája, Doug Gotter, aki hat évig volt a szeretője a színésznek.

John Travoltának egyik expilótájával is viszonya volt Forrás: AFP/Mike Coppola

Róluk nyilvánosságra került egy közös fotó is, amely nagy port kavart akkoriban.

Később újabb hat férfi jelentkezett, akik állítólag lefeküdtek a sztárral: köztük két masszőr, egy filmes dublőr, valamint a volt gyerekfelügyelőjük, Jeff Kathrein. A National Enquirer azt is kiderítette, hogy Travolta az évek alatt összesen 240 millió dollárt költött arra, hogy a szeretői csendben maradjanak.

Will Smith

A 48 éves Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith házassága régóta válságban van, méghozzá a jóképű sztár hűtlenkedései miatt. A színész nemrég igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis egyik férfi szeretője megfenyegette, hogy kitálal a viszonyukról, ha nem fizet neki kétmillió dollárt. Duane Martin a hírek alapján a számítógépén tartja azokat a bizonyítékokat,

melyek alapján egyértelmű, hogy volt szexuális kapcsolat közte és a színész között.

Will Smith-t egyik férfi szeretője már meg is fenyegette, hogy kipakol a sajtónak Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A portál szerint a sztár csalódott a barátjában, és inkább kifizette az összeget, mielőtt kitört volna a botrány.

Charlie Sheen

Egy évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Charlie Sheen HIV-pozitív. Azóta több elképesztő dolog is kiderült róla, és egyszer sem tagadott a sajtó előtt. A Radar Online forrásai szerint Sheen korábban több tízezer dollárt költött arra,

hogy sztriptíztáncosokkal és pornósokkal múlassa az időt, sőt férfiaknak is fizetett egy-egy estéért.

Charlie Sheen férfiaknak is fizetett, hogy vele töltsék az estét Forrás: AFP/Frederic J. Brown

De ez még nem minden! A sztár állítólag egy ismert meleg hollywoodi férfival találkozgatott, sőt a vad éjszakákról házi szexvideókat is készítettek.

Simon Cowell

A brit X-Faktor zsűritagja és kitalálója mindig is védte a magánéletét. 2010-ben kerültek nyilvánosságra az első olyan hírek, melyekben az volt olvasható, hogy Cowellnek bár menyasszonya van, mégis melegbárokba jár.

Simon Cowell – állítólag – szintén megfordult melegbárokban Forrás: AFP/Andrew Cowie

A férfi állítólag szaunákba járt férfiakat felszedni, akikkel hónapokig viszonya volt.

Az 57 éves sztár többször is elmondta, hogy a kinézete és a nemi irányultsága egyáltalán nem befolyásolja a karrierjét, emellett a tévés és zenei iparban nem aszerint ítélik meg az embereket, hogy a férfiakat vagy a nőket szeretik-e.

Magyar hírességek, akik 40 éves koruk után vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Brad Pitt lemondott a gyerekeiről? http://www.life.hu/sztarok/20161121-brad-pitt-es-angelina-jolie-kozott-forrnak-az-indulatok-valas.htmlAz édesapa dühösen hagyta ott a gyerekeit, miután azok nem voltak hajlandóak apának szólítani őt. TV + Sztárok--Forgatási románcok, melyekből szerelmek szövődtek http://www.life.hu/sztarok/20161117-sztarok-akik-egymasba-szerettek-a-forgatasokon-harrison-ford-es-carrie-fisher.htmlEgy forgatás közben olykor előfordul, hogy a két főszereplő között nemcsak a filmvásznon, de a való életben is izzik a levegő. Az elmúlt években több olyan sztár is egymásra talált, akik összeházasodtak egy közös munka után, sőt gyermekük is született. Most te is megnézheted, kik szerettek egymásba filmezés közben! TV + SztárokAFPÍme, hazánk legszebb sztárpárjai http://www.life.hu/sztarok/20161115-szerelem-es-parkapcsolat-hazank-legszebb-sztarparjai-szandi-es-hosszu-katinka.htmlA világon az egyik legközhelyesebb mondat, hogy a szerelem az univerzum egyik legszebb érzése. Közhely vagy sem, minden ember arra vágyik a legjobban, hogy megtalálja azt az egy embert, akivel leélheti az egész életét. Hazánkban több olyan ismert ember is található, aki hosszú évek óta nagy harmóniában él együtt a kedvesével, méghozzá a szemünk előtt. Nézzük a legszerelmesebb párokat! TV + SztárokOrigoMagyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.