X-Faktor 2016 család Gáspár Laci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci könnyekkel küzdött édesapja miatt az X-Faktor élő adásában.

Gáspár Laci nagyon fiatalon veszítette el édesapját, és ezt a veszteséget a mai napig nem tudta feldolgozni; nagyon hiányzik neki szeretett szülője. Nem volt egyszerű életük, mert az idősebb Gáspár 10 évig tartó betegeskedése megviselte az egész családot, ám a férfi mindig igyekezett mosolyt csalni a körülötte lévők arcára.

Az X-Faktor élő adásában több előadótól is olyan dalok csendültek fel, melyek megérintették Lacit, és felszínre hozták a régi emlékeit.

Az X-Faktor zsűritagjai Fotó: Hirling Bálint/Origo

"Ez egy igazi bulizós szám, mégis nagyon elérzékenyültem tőle. Többet jelent nekem ez a dal, mint másoknak. Hosszú évek óta nem hallottam, talán szándékosan kerültem is. Amikor gyerek voltam, az apukám mindig ezt gitározta nekem" - mesélt a Ham Ko Ham zenekar produkciója közben tapasztalt érzelmeiről Laci.

Nem csak Gergely Robi Emanuel című dalának feldolgozása miatt érzékenyült el a zsűritag, Opitz Barbi előadása is megérintette.

"Barbi még szemtelenül fiatal, mégis egy igazi őstehetség, akárhányszor meghallom a hangját, mindig megindít bennem valamit. Amikor ő énekelt, akkor is eszembe jutott a gyerekkorom és az édesapám szenvedései. Bevallom, kicsit olyan, mintha apukám itt lenne körülöttem, amikor Barbi énekel" - vallotta be Laci a Blikknek.

Gáspár Laci hiába sikeres, szüksége lenne apja támogatására Forrás: Facebook/X-Faktor

Elmesélése szerint nehéz volt apa-fiú kapcsolatot kialakítaniuk, hiszen Laci mióta az eszét tudja, apukája már beteg volt. Azt is elárulta, hogy amíg élt, apja mindig támogatta őt a zenei pálya kapcsán, ám a mai napig vannak pillanatok, amikor szüksége lenne rá.

Sebestyén Balázsékat nem lehetett elnémítani: így folytatják a Rádió 1-enhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-sebestyen-balazsek-ket-het-utan-a-radio-1nel-inditjak-a-reggelt.htmlKét hét kihagyás után újra köszöntik reggel a hallgatókat Sebestyén Balázsék. Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt a Rádó 1-nél indítják ezentúl a napot Morning Show helyett a Reggeli Show-val. Balázs szerint hosszú út vezetett eddig a napig, hiába telt el rövid idő, ők öregedtek vagy 10 évet. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 8: VV Ati esett ki a játékból, Gina magasan nyerte a párbajthttp://www.life.hu/sztarok/20161204-valovilag-8-vv-ati-esett-ki-a-jatekbol-gina-nyerte-a-parbajt.htmlVéget ért a VV-párbaj: Attilának kellett hazamennie, Gina csúnyán elverte a fiút. TV + Sztárok--A fekete mágia miatt maradhatott ép a halott ember bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161204-a-fekete-magia-miatt-maradhatott-ep-a-bor.htmlEgy temető dolgozói egy nagyon különleges dologra bukkantak a Mukdahan temetőben, Thaiföldön: egy halott testén a fekete mágia jeleit és teljesen ép bőrt fedeztek fel. TV + Sztárok--Madeleine McCannt emberkereskedők rabolták el?http://www.life.hu/sztarok/20161204-scotland-yard-szerint-madeleine-mccannt-emberkereskedok-raboltak-el.htmlLassan 10 éve már, hogy 2007 májusában elrabolták az akkor hároméves Madeleine McCannt, és azóta sem tudják biztosan, ki volt a tettes. Most egy újabb elmélet született a kislány elrablóiról. TV + SztárokOrigoKülönös ajándékot kért karácsonyra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20161204-kulonos-ajandekot-kert-vajna-timi-karacsonyra-egy-oriasi-rozsaszin-csikohalat.htmlÚgy látszik, Vajna Timi nem komolyodik meg, lelke mélyén mindig egy rózsaszín plüssállatokért rajongó kislány marad.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoCristiano Ronaldo is érintett lehet az újabb adócsalási botránybanhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-cristiano-ronaldo-is-erintett-lehet-az-ujabb-adoelkerulesi-botranyban.htmlTöbbek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is érintett lehet a legújabb adóelkerülési botrányban, amelynek megszellőztetői világszerte ismert labdarúgók és edzők nevét hozták nyilvánosságra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.