Megalázták Jennifer Anistont

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP -
karácsony sztárok hastánc Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. 

Valószínűleg sokunknak vannak kellemetlen emlékei családi összeröffenésekről, pláne akkor, ha valamit a família még rá is erőszakolt az emberre: legyen az közös éneklés, zenélés, vagy bármi ilyesféle. Szegény Jennifer Aniston sem úszta meg kiskorában az efféle megaláztatást, ő legalábbis ennek élte meg a történteket - erről mesélt a magazinnak a világsztár.

Jennifer Anistonnak hastáncolnia kellett Szentestén Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

"Amikor kislány voltam, hastáncolnom kellett, méghozzá Szentestén. Apukám családja görög, így persze hogy görög kislánynak öltöztettek karácsonykor, és hastáncolnom is kellett.

Ennek persze semmi köze nem volt a karácsonyhoz, inkább azt mondom, ez egy olyan 'alázzuk meg Jent karácsonykor' dolog volt."

Szerencsére ez már a múlt, Jen pedig most már főképp férjével ünnepel Szenteste, akivel mostanában különösen jól megvannak - erről áradozott nem olyan rég a Jóbarátok sztárja.

Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--Fésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-fesus-nelly-tarsa-vajto-lajos-nem-hisz-a-monogamiaban.htmlNem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem. TV + SztárokOrigoStohl Andrást ágyhoz kötve hagyta faképnél egy nőhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-balintot-fakepnel-hagyta-eva-a-valotarsak-epizodjaban.htmlNem semmi, hogy egy sértett nő mire nem képes az igazságért. TV + Sztárok--Dopeman bejelentette visszavonulását, nem rappel többéhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-dopeman-bejelentette-visszavonulasast.htmlMinden rajongóját megdöbbentette Dopeman legújabb bejelentése. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint visszavonul, nem fog többet zenélni. TV + Sztárok--Együtt bulizott Palvin Barbi és Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20161205-palvin-barbi-ott-volt-britney-spears-szuletesnapjan.htmlAhol Barbi megjelenik, ott minden száj tátva marad, ez ismét kiderült. TV + Sztárok--A nyílt utcán támadták meg Pauley Perrette színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-megtamadtak-pauley-perrette-szinesznot.htmlTavaly novemberben támadták meg a nyílt utcán az NCIS sztárját, Pauley Perrette színésznőt, akinek egy évébe telt, mire kiheverte a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.