VV Evelin teherbe esett Somától?

Forrás: RTL II -
Pumped Gabo terhes VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma sok pikáns éjszakát töltött el VV Evelinnel, amíg a lány ki nem esett. A játék már az utolsó heténél tart, így egy vendég érkezett a villába, méghozzá Soma egyik barátja: Pumped Gabo. A fiú egy hírrel érkezett, méghozzá azzal, hogy Evelin terhes.

A végéhez közeledik a ValóVilág, már nincs sok hátra és kiderül, hogy ki nyeri a fődíjat. Pontosan 4 nap múlva ér véget a verseny, a megmaradt öt lakó pedig mind reménykedik, hogy ő lesz a befutó. A játékosoknak nagy szükségük van arra, hogy valaki lelket öntsön beléjük, ezért egy vendég érkezett a luxusbörtönbe.

VV Evelin terhes lett Somától? Forrás: RTL II

A nézők Pumped Gabót szavazták be, így ő költözött a villába, hogy erőt adjon a versenyzőknek. A fiú mellesleg VV Soma egy jó barátja, így főként neki jelent hatalmas támogatást a jelenléte. Sort is kerítettek egy meghitt beszélgetésre, azalatt rukkolt elő Pumped Gabo egy döbbenetes hírrel. Közölte Somával, hogy Evelin terhes. Ő az a lány, akivel a villalakó rengeteg pikáns estét töltött együtt, míg ki nem esett, ezért nem lehetetlen Gabo állítása, de hamar kiderült, hogy csak poénkodásról van szó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.