VV Evelin teherbe esett Somától?

2016.12.07. 10:32

VV Soma sok pikáns éjszakát töltött el VV Evelinnel, amíg a lány ki nem esett. A játék már az utolsó heténél tart, így egy vendég érkezett a villába, méghozzá Soma egyik barátja: Pumped Gabo. A fiú egy hírrel érkezett, méghozzá azzal, hogy Evelin terhes.

A végéhez közeledik a ValóVilág, már nincs sok hátra és kiderül, hogy ki nyeri a fődíjat. Pontosan 4 nap múlva ér véget a verseny, a megmaradt öt lakó pedig mind reménykedik, hogy ő lesz a befutó. A játékosoknak nagy szükségük van arra, hogy valaki lelket öntsön beléjük, ezért egy vendég érkezett a luxusbörtönbe.

VV Evelin terhes lett Somától?Forrás: RTL II

A nézők Pumped Gabót szavazták be, így ő költözött a villába, hogy erőt adjon a versenyzőknek. A fiú mellesleg VV Soma egy jó barátja, így főként neki jelent hatalmas támogatást a jelenléte. Sort is kerítettek egy meghitt beszélgetésre, azalatt rukkolt elő Pumped Gabo egy döbbenetes hírrel. Közölte Somával, hogy Evelin terhes. Ő az a lány, akivel a villalakó rengeteg pikáns estét töltött együtt, míg ki nem esett, ezért nem lehetetlen Gabo állítása, de hamar kiderült, hogy csak poénkodásról van szó!

Pumped GaboVV SomaVV Evelinterhes