Hadas Kriszta mesél életének tragédiáiról

halál vallomás Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Keresem a családom főszerkesztője elárulta, hogy nemcsak a műsorban szereplők életében voltak komoly nehézségek, hanem az övében is. 

Hadas Kriszta úgy gondolja, hogy nem kell szégyellni az életünkben felmerülő bukásokat, rossz döntéseket.

Kriszta élete is ugyanúgy indult, mint sok más nőé: szerelem, házasság, gyerek. Aztán sajnos válás lett a vége. Ezt követően 10 évig nem talált rá a nagy Ő. Ugyan voltak kapcsolatai, de az igazi még váratott magára. Ezután ismerte meg a mindent elsöprő szerelmét, akivel leélte volna az egész életét. Ám a férfi rákos beteg volt már a megismerkedésük pillanatában is.

Hadas Kriszta életében rengeteg nehéz pillanat volt, de mára mégis boldog feleség és édesanya Forrás: Origo

"Eszembe nem jutott megfutamodni ebből a kapcsolatból, együtt csináltunk végig mindent. Mindössze három boldog év adatott meg nekünk" - vallotta be Kriszta a Best magazinnak.

Évekkel később került kapcsolatba mostani férjével, akivel gyermekkoruk óta ismerik egymást. Együtt jártak iskolába, együtt nyaraltak Balatonon. Az élet aztán elsodorta őket egymástól, ám egyszer János megkereste az újságírónőt, amiből aztán barátság, majd szerelem lett. Kriszta később teherbe esett, de a baba egy

összeférhetetlen betegséggel fejlődött édesanyja hasában,

ezért a terhesség 5. hónapjában úgy döntöttek: muszáj megszakítani a folyamatot.

"A babánk meghalt, és ezt a döntésemet felvállalom"

Ám később ismét áldott állapotba került, és egy egészséges kisfiúnak, Zsigának adott életet. A várandósság 9 hónapja rettegéssel és aggodalommal telt, de szerencsére minden a lehető legjobban alakult. A mosolygós gyermek és a szerető férj hatására Kriszta maga mögött tudta hagyni a múltját, hogy boldogságban élhesse a jövőjét.

"Akinek boldog gyerekkora volt, akinek a szülei kibélelték szeretettel az életét, azok fel vannak vértezve arra, hogy jobban tudják feldolgozni és értelmezni a veszteségeket" - ez az, ami Kriszta szerint segít a továbblépésben.

Nicki Minaj szülinapos: dögös fotóval ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-nicki-minaj-turks-and-caicos-szigeten-lazul.htmlNicki Minaj is öregebb lett egy évvel: a szülinapos celeb mesés helyen piheni ki az elmúlt 34 év fáradalmait. TV + SztárokOrigoRadics Gigi boldog lenne, ha kijutna az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-radics-gigi-elindult-a-dal-2017ben.htmlEgy év kihagyás után Radics Gigi ismét elindult A Dal című versenyen. 30 előadóval együtt küzd azért, hogy ő juthasson ki a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválra. Gigi elárulta a Life.hu riporterének, hogy miért tartja fontosnak a versenyt, és mitől lenne a legboldogabb. TV + Sztárok--VV8: Ma este párbaj - Vivien vagy Dávid kerüljön a fináléba?http://www.life.hu/sztarok/20161209-vv-vivien-es-vv-david-penteken-este-parbajozik.htmlKét teljesen különböző karakter csap össze ma este a ValóVilág stúdiójában. Az egykori orvostanhallgató, Dávid és a sokak által flúgosnak tartott Vivien közül csak az egyikük lehet finalista. TV + Sztárok--Szabyest: "Kijevben meg lehetne mutatni, hogy az online világ átvette a hatalmat"http://www.life.hu/sztarok/20161208-szabyest-a-youtube-sztar-kijevbe-tart-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA mai napon mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovízión való részvételért. A Life.hu-nak több résztvevő is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, az egyik ítész, Caramel, valamint Szabyest is.TV + Sztárok--Caramel: "A magyar tehetségkutatókban nem merik azt mondani, hogy szar"http://www.life.hu/sztarok/20161208-molnar-ferenc-caramel-a-2017-es-dal-zsuripadjara-ul.htmlA mai napon egy budapesti szórakozóhelyen mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon való indulásért. A Life.hu-nak több sztár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, valamint az egyik ítész, Caramel is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSia férje megunta hogy bohóc lett a nejébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-sia-es-ferje-az-enekes-parokaja-miatt-valik.htmlSia férje beleunt a fényűző, sztáréletbe és a parókákba. Úgy döntöttek barátok maradnak, de külön válnak egymástól. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.