Zsidró Tamás Dobó Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi Micsoda nők! című műsorában mesélt Dobó Katával való kapcsolatáról.

A sztárfodrász elmesélte, hogy szerencséjükre sokáig titokban tudták tartani Dobó Katával a kapcsolatukat, ám arról nem akart beszélni, mióta tart már a szerelmük.

Zsidró vallot továbbá arról is, hogy szerette volna megvédeni volt feleségét, a nagyfiait és Katát is az újságírók kérdéseitől és a cikkektől, ezért mielőtt kitudódott volna a kapcsolatuk, bemutatta fiait a színésznőnek és mindenkivel megosztotta a hírt, akire ez közvetlenül tartozik.

Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--Tóth Vera sosem látott fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20161216-toth-vera-poszt-instagram.htmlTóth Vera nyerte nálunk a 2016-os év legnagyobb átalakulása címet. A csodálatos hangú énekesnőre szinte rá sem lehet ismerni. Külseje csodaszép lett, miután 35 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. TV + SztárokOrigoAlekosz és Baukó Éva ismét megmutatták, mit tudnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-alekosz-bauko-eva-otthoni-mutet.htmlAlekosz és Baukó Éva neve lassan eggyé válik. Ha ők ketten felbukkanak valahol, garantáltan valami hülyeség történik. TV + SztárokHujber Feri és felesége meztelen habfürdőztek a kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20161215-hujber-feri-es-felesege-meztelen-kamera-habfurdo.htmlHujber Feri házasságáról tudtuk már eddig is, hogy nem rendhagyó, és most az is kiderült, hogy kellően bevállalósak is. Meztelen habfürdőztek az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--Havas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.