Varga Viktor nem várja az ünnepeket

Forrás: Facebook/Varga Viktor -
karácsony Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nem várja a karácsonyt Varga Viktor. Az ok pedig nagyon szomorú...

Varga Viktor imádja szüleit, ezért nem is csoda, ha lelkileg teljesen kikészült az elmúlt időszakban, ugyanis édesanyja és édesapja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Az énekes bevallása szerint teljesen kikészült és lelkileg tönkrement, így egyáltalán nem várja a karásonyt sem, hiszen ebben a megváltozott családi helyzetben semmi kedve az ünnephez. A közelmúltban a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy nagyon szomorú a történtek miatt, de örül, hogy szülei így esélyt kapnak egy boldogabb és új életre.

Varga Viktor Forrás: Facebook/Varga Viktor

Viktor magánélete sem virágzik az elmúlt időszakban, hiszen amióta Cinthya Dictatorral szakítottak, nem igazán találja meg azt a személyt, akire igazán vágyik.

Rossz lelkiállapotban van Varga Viktor szülei válása miatt

"A szüleim közt elég rossz a viszony, és bár remélem, hogy megoldódik, most úgy tűnik, hogy válni fognak."- mesélte szomorúan az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.