Elképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!

Zséda változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá.

A csodás hangú énekesnő napról napra osztja meg rajongóival hétköznapjait, munkáját, esetleges átalakulásait. Ezúttal egy fotózás kullisszái mögé engedett némi betekintést; készülődés közben lőtt magáról egy szelfit.

A képen jól látható, hogy

az énekesnő mikrofonfrizurát kapott,

amitől röviddé vált a haja. Elképesztő ez a hajkorona, és úgy tűnik, követőinek is bejön a változás. Ki tudja, talán ezentúl mindig így láthatjuk majd Zsédát?

Curls and lines #shooting @evamagazin

Zséda (@zsedavue) által közzétett fénykép,

Hatalmas öröm: Zséda új albuma aranylemez lett

Zséda új albumát úgy viszik, mint a cukrot. A Kémia névre keresztelt lemez kevesebb, mint 8 hét alatt elérte azt az eladási példányszámot, ami szükséges az aranylemez minősítéshez. Nem meglepő, ha ezek után az énekesnő elképesztően boldog.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.