Havas Henrik: "Engem már nem lehet megvenni"

Forrás: Fem3 -
TV2 műsorvezető Havas Henrik könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban több olyan hír is napvilágra került, melyek szerint Kálmán Olga után újabb műsorvezető hagyja ott az ATV-t, és a Hír TV-hez igazol. Ezt hamar cáfolták. 

A Blikk megkérdezte Havas Henriket, aki azonnal cáfolta, hogy megkereste volna Tarr Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese. Arra a kérdésre viszont, hogy tényleg havi négymillió forintért vezette-e a TV2 Mokka című műsorát, nem kívánt reagálni. Mint mondja, neki így is volt mihez nyúlnia.

Havas Henrik elégedett a jelenlegi fizetésével Forrás: Fem3

"Engem nem hívtak át a Hír TV-hez, de felkérést valóban kaptam. Tavaly egyszeri alkalommal vendégeskedtem náluk a szilveszteri műsorban, és Tarr Péter – aki egyébként az egyetemen tanítványom volt – most is hívott. Beszéltem Németh Sándorral, és egyetértettem vele abban, hogy ha most is elmennék szilveszterkor, az félreértésekre adhatna okot, így aztán ezt lemondtam" – mondta Henrik, aki elégedett a jelenlegi fizetésével.

Írtam 26 könyvet, gondolhatja, hogy pénzzel engem már nem lehet megvenni"

Valaki pénzért árulja a Hajdú Péter lebuktató fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-penzert-aruljak-hajdu-peter-es-uj-szerelme-fotojat.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassága véget ért, és kölcsönösen állítják, hogy a másik már megtalálta az igazit. Hajdú Péter azonban tagadja, hogy bárkivel kapcsolatban lenne, ennek ellenére valaki az őt lebuktató fotóval házal. TV + SztárokOrigoTóth Gabi nem koncertezik: nagy csalódást okozott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-toth-gabi-visszavonul-ami-rosszul-erinti-rajongoit.htmlTóth Gabi már adott ízelítőt abból, milyen stílusváltáson esett át, és ahhoz, hogy teljesen át tudjon lényegülni, kis szünetet tart. Felfüggeszti például a testvérével közös estjeit, aminek nagyon sokan nem örülnek. TV + Sztárok--De nehéz is ValóVilág-győztesnek lenni - VV Soma henyél és gyúrogathttp://www.life.hu/sztarok/20170108-vv-soma-a-valovilag-nyertese.htmlLassan egy hónapja véget ért a ValóVilág, így hamarosan kézhez kapja nyereményét VV Soma. A fiú, amióta kijött a villából, csak teng-leng. TV + SztárokOrigoAz utolsó videó Klapka Györgyről - Így találta meg Mary Zsuzsi búcsúleveléthttp://www.life.hu/sztarok/20170107-halala-elott-par-nappal-mutatta-meg-klapka-gyorgy-hogyan-kerult-elo-mary-zsuzsi-bucsulevele.htmlHalála előtt néhány nappal engedte be a kamerákat otthonába az üzletember. TV + Sztárok--Szandi lánya egy éve szerelmes: Blanka bármikor hazaviheti a párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-szandi-lanya-blanka-szerelmes-az-enekesno-felkeszult-a-nagymamasagra.htmlSzandi lánya már egyáltalán nem kicsi, Blankának egy éve barátja is van. Az énekesnő nagyon örül lánya boldogságának. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf: "Meg kellett tanulnom női fejjel gondolni" http://www.life.hu/sztarok/20170106-nemeth-kristof-parkapcsolat-a-szinesz-szerint-igy-mukodik-egy-szerelem.htmlA 41 éves magyar színésznek határozott elképzelései vannak arról, hogy mi is kell valójában a hölgyeknek. Gondolatait örömmel osztotta meg az olvasókkal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.