Lagzi Lajcsiékat megdöbbentette a vádemelés: úgy hiszi, koncepciós per folyik ellene

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
börtön Lagzi Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsit és családját is megdöbbentette a vádemelés. A mulatóssztár továbbra is fenntartja, hogy ártatlan és úgy véli, hogy koncepciós eljárás folyik ellene.

Lagzi Lajcsi és családja is sokkos állapotba került a vádemelés hírére, egyszerűen nem tudnak napirendre térni az ügy felett. Az pedig még jobban meglepte őket, hogy a hatóságok szerint 50 millió forint értékű kárt okozott, és vesztegetéssel is vádolják. Lajcsi ügyvédje azt nyilatkozta, védence szerint koncepciós per folyik ellene.

Lagzi Lajcsiék megdöbbentek a vádemelésen Forrás: MTI/Lakatos Péter

"A nyomozóhatóság a nyomozást december közepén lezárta, a körülbelül tízezer oldalas nyomozati anyagból pedig alig egy hónap alatt már meg is született a vádirat. Azt gondoljuk, hogy

ez csak úgy történhetett meg ilyen rövid idő alatt, ha már a nyomozás lezárása előtt elkezdték írni.

Galambos Lajos továbbra is azt mondja, ártatlan, és koncepciós eljárás folyik ellene" - mondta a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián. A lap azt írja, a vádlottak száma is megnőtt: Lajcsin, feleségén és egy munkatársukon kívül további tíz elkövetőt sorolnak fel. Az ügyvéd elmondta, Lajcsit az is meglepte, hogy ilyen gyorsan és épp most adták ki a közleményt. "Január 8-án Lajcsi bement és jelezte az ügyészségnek, hogy külföldre utazik. Szerdán hazajön Dél-Amerikából" - mondta.

Tinédzserek voltak, mégis oltár elé álltak http://www.life.hu/sztarok/20170112-olivia-wilde-oltar-ele-allt-sztarok-akik-tinikent-lettek-menyasszonyok.htmlBár fiatalon az ember minden őrültségben részt vesz, egy házasság azért mégsem ez a kategória. Kedvenc sztárjaink közül azonban akadtak páran, akik elég korán az oltár elé vonultak a szerelmükkel. Nézzük, meddig tartottak ezek a románcok. TV + SztárokOrigoÍgy gúnyolódik Havas Henrik Gesztesinhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-gesztesi-karolyon-gunyolodik.htmlHavas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas, állítja, utoljára, újraposztolt a témával kapcsolatban. TV + Sztárok--Hajdú szerint tiszta sor, ki, mit visz a vagyonból http://www.life.hu/sztarok/20170112-igy-osztoznak-az-anyagiakon-hajdu-peter-es-sarka-kata.htmlHajdú Péter szerint tiszta sor, kinek mennyi jár a közös vagyonból. TV + Sztárok--Náray Tamás nyílt levelet írt - Most őket támadja posztjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-naray-tamas-nyilt-levelet-ir-azoknak-akiknek-szimpatikus-lett.htmlValószínűleg az ominózus, nagy botrányt kirobbantó ruhakölcsönzős posztja apropóján kaphatott a szokásosnál is több üzenetet Náray Tamás. A divattervező most újra posztolt, bejegyzését nem magyaráznánk túl, olvassátok el ti is. Szerintetek igaza van? TV + Sztárok--Michael Jackson lánya rosszul van apja külsejétől http://www.life.hu/sztarok/20170112-michael-jacksont-egy-feher-szinesz-alakitja-egy-sorozatban.htmlParis Jackson a Twitteren adott hangot véleményének, szó szerint kikelt magából, mikor meglátta a férfit. TV + Sztárok--Tóth Gabi művészneve sérti a felvidéki magyarokat: Facebook-oldalán kért bocsánatothttp://www.life.hu/sztarok/20170112-toth-gabi-facebook-oldalan-kert-bocsanatot-a-felvideki-magyaroktol-muveszneve-miatt.htmlTóth Gabi nemrég döntött a stílusváltás mellett, amihez új név is dukál. Ezentúl Totova művésznéven létezik tovább, amit a felvidéki magyarok sérelmeznek. Bántónak találják, ezért Tóth Gabi magyarázkodni kényszerült. Facebook-oldalán leszögezte, soha nem állt szándékában senkit se megsérteni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.