Galambos Lajos Lagzi Lajcsi Édes Élet végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ügyvédje, Berényi András tanácsára végrendelkezett Galambos Lajos. A jogi szakember azzal érvelt, bármikor, bárkivel történhet baleset vagy betegség, jobb, ha van egy papír. A felvetés először Lajcsit is meglepte, de aztán az Édes élet kameráinak kedvéért számba vette a dolgait.

"Jó erőben, jó testben, jó lélekben érzem magam. Fiatal vagyok, tele vagyok tervekkel. Még akár újabb gyerekben is gondolkodhatok" – magyarázta Lajcsi a SuperTV2 műsorában, és nem az ingatlanairól és vagyonáról, hanem a számára legkedvesebb tárgyairól rendelkezett.

Legkedvesebb tárgyairól végrendelkezett Forrás: tv2

"Érdekel, mi lesz az aranylemezeimmel, a fotóimmal, a képekkel. Nem akarom, hogy ezek a halálom után a piacon kössenek ki. Ezek nem feltétlen értékes dolgok, de nekem fontosak" - folytatta és sorolta, mit, melyik gyerekére hagy.

Lajcsi a műsorban még egy videóüzenetet is rögzített, amelyet halála után lejátszanak majd a gyermekeinek. Arra kérte őket, hogy maradjanak továbbra is jó testvérek - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.