Polyák Lilla fiatal szerelme, Gömöri Máté mellett talált újra önmagára

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
Gömöri András Máté szerelem Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve él boldog párkapcsolatban Polyák Lilla és Gömöri Máté. A nagy korkülönbség ellenére remekül megvannak sőt, a színésznő gyermekei is imádják új apukájukat.

Polyák Lilla valamivel több, mint egy éve vált el Homonnay Zsolttól, ami nagyon nehéz időszak volt a számára. Nem kellett azonban sokat várnia arra, hogy újra boldog legyen. Belépett ugyanis az életébe egy évvel ezelőtt a 16 évvel fiatalabb Gömöri András Máté, aki elrabolta a szívét. A korkülönbség ellenére rendkívül boldogok együtt, ahogy Lilla fogalmazott, általa kezdett újra hinni önmagában.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

Gömöri Mátét már Lilla gyermekei is ismerik, és remekül kijönnek egymással. A boldog pár a Mokkában nyilatkozott az életéről.

"Letettem a múltat, és nagyon szeretnék a jövőre koncentrálni.

Volt egy nehéz időszakom, és az, hogy rám talált a szerelem, az nagyon sokat segített abban, hogy ezen túljussak. Ráadásul nem kerestem ezt a szerelmet, villámcsapásszerűen ütött be, és azóta is tart" – mondta Polyák Lilla, szerelme pedig arról beszélt, milyen jól kijön Lilla gyermekeivel. "Nagyon jól megvagyunk a srácokkal, jól haladunk a dolgainkkal" – mondta Máté. Hozzátette, a gyerekekben is pozitív változások következtek be, ahogy Lillán és rajta is. Elmondta azt is, romantikusan ünnepelték az első évfordulójukat. "Foglaltam asztalt abban az étteremben, ahol egy évvel ezelőtt is voltunk. Az egész étteremben csak mi voltunk. Megcsináltuk a saját ünnepünket. Szerintem ez a titka a dolgoknak" – mesélte Máté. A színésznő pedig arról mesélt, mindennap hálát ad azért, ami adatott neki, és elmondta, a gyermekeinek is jobb így.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.