Gömöri András Máté Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néhány hónapja bejelentették, tönkrement a házasságuk. Most pedig már azt is lehet tudni, a szép színésznőnek új kapcsolata van, a Budapesti Operettszínház próbáin kollégájába, a nála tizenhat évvel fiatalabb, 23 éves Gömöri András Mátéba szeretett bele.

A Blikk úgy tudja, a művészek a Marie Antoi­nette próbái során kerültek közel egymáshoz. A darabban Gömöri a címszereplő Polyák Lilla titkos szeretőjét alakítja.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

"Egyszerűen nem értettem, miért ostromol, és rendre lemondtam a felkínált találkozókat. Egyszer aztán beállított a kedvenc kávémmal, ami nagyon jólesett. Egyre többet beszélgettünk, és ez feltűnt a kollégáknak és a darab rendezőjének, Kerónak is. A férjemmel való különválás után jól éreztem magam hármasban a gyerekekkel, nem így terveztem, de olyan erős volt köztünk a vonzalom, hogy be kellett látnom, szükségem van Máté közelségére" – mesélte a lapnak Lilla, és azt is elmondta, volt férje is tud új kapcsolatáról.

"Tiszta a lelkiismeretem, hiszen én egy független nőbe szerettem bele. Persze belátom, a körülmények miatt nem könnyű ez a szerelem, de mi mindennap megéljük a boldogságot, és úgy tűnik, nem a kétkedőknek lesz igazuk" - nyilatkozta Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.