Polyák Lilla és szerelme most ünneplik első évfordulójukat

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
szerelem Polyák Lilla évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt tett közzé Polyák Lilla a közösségi oldalán. Elárulta, hogy most ünneplik kedvesével az első évfordulójukat. 

Ahogy azt már korábban a Life.hu is megírta, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt a 2015-ös év végén bejelentették, hogy házasságuk zátonyra futott. Sokak számára követendő példa volt a kapcsolatuk, így érthetően felmerült a kérdés: vajon lesz-e Lillának még egyszer ilyen nagy szerelme?

Szerencsére a válasz az, hogy igen. Párjával, Gömöri András Mátéval a Budapesti Operettszínház próbáin kerültek egymáshoz közel, de Lilla egy darabig elutasította a nála 16 évvel fiatalabb férfi közeledését.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

Az idő azonban gyorsan telik, és a híres színésznő a közösségi oldalán tette közzé a hírt:

"Egy éve ezen a napon ez a fiú rám nézett, megfogta a kezem, és én újra hinni kezdtem abban, hogy lehetek még szerelmes, lehetek még boldog. És hogy fontos lehetek valakinek. Újra hinni kezdtem magamban. Köszönöm az első csodálatos évet, Máté" – írta a poszt szövegében a Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.