Katie Holmes soha nem látott fotót posztolt: így nézett ki gyerekként

Forrás: Instagram/katieholmes212 -
gyerekkori fotó Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes előszeretettel kápráztatja el a rajongóit különleges fotókkal, ezúttal is így tett. A színésznő egy gyerekkori képet mutatott magáról, hajókázás közben készült róla a felvétel

Katie Holmes sok fotót oszt meg közösségi oldalán, de úgy tűnik, hogy most elkapta a nosztalgia. A gyönyörű színésznő ugyanis eldöntötte, megmutatja a rajongóinak, hogyan nézett ki gyermekként. A családi fotóalbumból választott egy képet, ami több szempontból is kedves a szívének: egyrészt a fotó nyáron készült, másrészt pedig egy szép családi emléket idéz.

Katie Holmes nagyon cuki kislány volt Forrás: Instagram/katieholmes212

A képen Katie Holmes mentőmellényben látható, ugyanis hajókázás közben készült az említett fotó. Rajongói tetszését egyből elnyerte a poszt, bár sokan keverték össze a színésznőt kislányával, Surival. Így legalább már az is látható, hogy mennyire hasonlít Katie Holmes-ra a gyermeke!

#tbt summer days Me at age 4 ☀️

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

Akkor most együtt van vagy sem Katie Holmes és Jamie Foxx?

3 éve nem csitulnak a pletykák arról, hogy a két világsztár együtt van. Most újabb bennfentes szólalt meg az ügyben.Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.