Jimmy 16 évvel a halála után is milliókat keres

halál Zámbó Jimmy millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy számait rengetegen szeretik, nem csoda, hogy halála után is sokszor játsszák a dalait. 16 éve távozott a Király, de még mindig milliókat keres.

Nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egy dalt, melyet Zámbó Jimmy szerzett. Az énekes számai életében is hihetetlenül népszerűek voltak, ez a halála után sem változott. A Király 16 éve távozott az élők sorából, de még mindig milliókat keres.

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg

Ugyan a pontos összeg titkos, de a lejátszási számok nyilvánosak. "A halála utáni években a rádiókban volt inkább népszerű, a tévében kevésbé. Azután, ahogy teltek az évek, a rádiós játszásokban nagyon visszaesett, a televízióban – jellemzően a Muzsika és a Sláger Tv-ben – viszont igen sokat erősödött" - válaszolta az Artisjus a Blikknek. Átlagot is vontak három év alapján, így körülbelül 638 alkalommal játszottak Jimmy-dalokat, melyeknek nemcsak az előadója, hanem a szerzője is volt. Plusz ezekhez jönnek azok a számok, melyeket csak elénekelt a Király. Az összeget csak tippelni lehet, hiszen ez attól is függ, hogy milyen adón játszották a számokat, de körülbelül 2 millió forintot kereshet évente, ez 15 év alatt 30 millió forintot jelenthet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.