Három adás után száműzték a képernyőről Geszler Dorottyát

Győrfi Pál Valkó Eszter Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, egy szőkére cserélték le Geszler Dorottyát. Az illetékeseknek ugyanis nem tetszett Győrfi Pál műsorvezetőtársa, ezért három adás után egyszerűen levették a képernyőről. Helyette (újra) egy szőkét, Valkó Esztert ültették a kamerák elé. 

"Egy rövid barna kitérő után" újra szőkére váltottak az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában – a Bors értesülései szerint ezt pusmogják a tévés folyosókon. Geszler Dorottya műsorvezetőt három adás után száműzték a képernyőről, ami mindenképpen azt jelzi, hogy valami nem stimmelhetett vele. A lap úgy tudja, hogy nem szakmai jellegű kifogás volt (furcsa is lenne közel harminc év szakmai tapasztalattal a háta mögött), sokkal inkább a megjelenése nem tetszett.

Geszler Dorottya Forrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

"Ha egészen őszinték akarunk lenni, a nézők nem csípték, ez egyértelműen mérhető volt a nézettségen" – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor. "Szőke és lendületes műsorvezetőt szerettek volna a barna és halk Dorottya helyett a nézők, pont olyat, mint amilyen a műsor indulásakor az első volt, ezért kellett gyorsan váltani. Mint ismeretes, az RTL Klubon futó Egészségkalauz című műsor a Dombóvári Vanda és Győrfi Pál kettőssel indult útjára: Vandát váltotta Geszler Dorottya még decemberben, de január óta már Valkó Eszter ül a búgó hangú mentőszóvivő oldalán.

A lap megkereste a műsor producerét, Földi Katalint, aki eleinte egészen más okokról mesélt, de végül mintha megerősítette volna az információinkat, hiszen kiemelte a megjelenésbeli hasonlóságokat.

Valkó Eszter Forrás: rtl klub

"Dorottyának az Egészségkalauz mellett rengeteg más egyéb elfoglaltsága volt, nehezen tudtunk időpontokat egyeztetni vele" – mondja a producer, majd így folytatja: "Valkó Eszter külső megjelenésében és habitusában is kísértetiesen hasonlít Dombóvári Vandához, ő ezért volt jó választás. Geszler Dorottyának egyébként keressük a megfelelő feladatot, szeretnénk a jövőben vele dolgozni."

Geszler Dorottya egyelőre nem kívánt reagálni.

Geszler Dorottya jó néhány évet letagadhat – lánya barátnőjének nézikhttp://www.life.hu/csalad/20170202-geszler-dorottyat-lanya-baratnojenek-nezik.htmlGeszler Dorottyának már felnőtt lánya van, akivel gyakran csinál közös programokat. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy barátnőknek nézik őket. A legtöbb embernek leesik az álla, amikor kiderül, hogy anya-lánya párosról van szó! Család--Geszler Dorottya az RTL Klubon tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170120-geszler-dorottya-az-rtl-klubon-ter-vissza.htmlIgazi boldogság érte a műsorvezetőt, amiről Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Geszler Dorottya visszatér a képernyőre: az RTL Klubon lesz látható vasárnaponként. TV + Sztárok--Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161121-geszler-dorottya-lanya-is-olyan-szep-akar-az-anyja.htmlKözös fotóval kápráztatta el a rajongókat anya és lánya a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Geszler Dorottya lánya örökölte édesanyja szépségét http://www.life.hu/csalad/20160714-geszler-dorottya-lanya-mar-megtalalta-az-igazit-ime-a-musorvezeto-lanya.htmlA műsorvezető nagyon jó kapcsolatot ápol a lányával. Bár Laura Madridban jár egyetemre, még így is viszonylag sűrűn látogatják egymást az édesanyjával. Család--Játék határok nélkül: Geszler Dorottya várandósan vezette a műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20141014-geszler-dorottya-varandosan-vezette-a-jatek-hatarok-nelkul-cimu-musort-19-evvel-ezelott.htmlAzonnal Geszler Dorottya ikonikus arca jut eszünkbe, ha a Játék határok nélkül című televíziós show-ról van szó, amely 1993 és 1999 között futott a TV1-n. Információink szerint most, hogy az MTVA új évaddal jön, a gyártó stábnak is eszébe jutott Dóri, de végül az MTVA saját arcai közül választott műsorvezetőt.TV + Sztárok--Őrizetbe vették Geszler Dorottya exférjéthttp://www.life.hu/sztarok/20120523-orizetbe-vettek-geszler-dorottya-exferjet-veres-istvant.htmlŐrizetbe vették Veres Istvánt, a Zóna Taxi vezérigazgatóját, Geszler Dorottya exférjét, kislánya édesapját. Úgy tudjuk, a volt szépségkirálynőt igen rosszul érinti egykori férje botránya.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.