Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!

baki Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek.

Czippán Anett és Berki Krisztián is Oscar-lázban égtek ma reggel. Élő adásban kapcsolták Návai Anikót Los Angelesből, aki elárult néhány kulisszatitkot is a hétvégi eseményről, illetve annak előkészületeiről. A műsorvezetők kitértek Anikó néhány hete indult új műsorára is, a Hello Hollywoodra, amiben a sztárriporter világsztárokat szólaltat meg, és kicsit közelebb hozza hozzánk az amerikai álmot. Ekkor történt a baki, ami kicsit kínosra sikerült.

Élőben bakizott Czippán Anett Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Czippán Anett nem tudta, hogy nem az első adást láthatják a nézők ma este,

hanem ez már a 4. rész az új műsorból. A riporter kedvesen kijavította a műsorvezetőt, a beszélgetés pedig a maga medrében folytatódott tovább.

"Anikó 23.55-kor látható a TV-n az új műsorod, a Hello Hollywood. Mesélj erről egy kicsit, mivel készültél az első adásra?" – tette fel a kérdést Czippán, mire a sztárriporter így választolt:

"Ez nem az első adás, hanem ez most már a negyedik, és természetesen az Oscarról lesz szó."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.