Vastag Tomi 24 évesen lett apa

Forrás: Facebook/Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda -
apa Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tamást az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a nagyközönség, amit végül bátyja, Vastag Csaba nyert meg. Tominak azóta felfordult az egész élete, néhány hónapja pedig édesapává is vált...

Igen fiatalon, 24 évesen vált édesapává a népszerű énekes, ám ő ezt cseppet sem bánja, sőt nagyon örül annak, hogy így alakult az élete. Elmondása szerint nem szabad félni az apaságtól, hiszen amellett és azzal együtt is van élet. Élvezi az életet, koncertezik, színészkedik, és közben családjára is igyekszik minél több időt szánni. Fiatal kora ellenére felelősségteljes családfőként gondolkozik.

"Nem mondom, hogy nem változott meg az életem attól, hogy édesapa lettem,

hiszen szülőnek lenni nem műszakokra osztható elfoglaltság, hanem állandóan változó, új feladatokat és új élményeket hozó állapot" – mesélte a Best magazinnak az édesapa.

Vastag Tamás Forrás: Facebook/Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda

" A gyerek kiszakítja magának azt az időt, amire szüksége van, de azok a feladatok, nehézségek, amelyek a fiunk születésével ránk hárultak, valójában édes terhek. Ugyanakkor

fontos, hogy az embernek megmaradjon a saját élete is

(...) Ha például koncertem van, csak annyira sietek haza, amennyire muszáj, és éneklés közben nem azon pörögnek a gondolataim, vajon mi lehet a fiammal, hanem a munkámra koncentrálok. Otthon pedig fordítva van: nem a zenéléssel vagyok elfoglalva, hanem a családommal" – ecsetelte Tomi, aki hozzátette, hogy ha kisfia beteg, akkor természetesen teljesen más a helyzet, egyfolytában azon jár az esze, mi lehet vele.

"Nem szabad félni attól, hogy valaki édesapa lesz, és azzal mindennek vége.

Van élet az apaság után is.

Olykor kimenőt is kapok, szerencsére a párom megérti, hogy bizony jólesik néha lazítani, bulizni, kiengedni a gőzt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.