Kozsó nagyon megváltozott: Fotó!

fotó megjelenés fogyás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva.

Kozsó felett mostanság összesűrűsödtek a gomolyfelhők: ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kozsó egy komoly műtéten esett át, melynek következtében sokáig válságos volt az állapota. A felépülését követően egy teaházat indított, mely körül hatalmas zűrök keletkeztek, még ki is rabolták a jóindulatú férfit.

Kozsó Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Ám valószínűleg a legnagyobb csapás akkor érte a zeneszerzőt, mikor szerelme, Keira szakított vele. Az énekes nemrég arról mesélt, hogy napi 3 órát alszik, de állítása szerint ez teljesen normális, az ő biológiai órája így működik. Ám nem lenne meglepő, ha a sok trauma okozná Kozsó álmatlanságát.

A legutóbb közzétett fotója is arról árulkodik, hogy a sztár körül nincs minden rendben. Látványosan sokat fogyott, az arca beesett és sápadtnak tűnik. De lehet, hogy csak a szakáll hiánya kelti ezt a délibábot az emberben?

Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-czippan-anett-nagyot-bakizott-elo-adasban.htmlCzippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa a hamvasztás miatt nem nyugodhat apja mellett?http://www.life.hu/sztarok/20170224-gabor-zsazsa-a-hamvasztas-miatt-nem-nyugodhat-apja-mellett.htmlGábor Zsazsa leghőbb vágya volt, hogy halála után édesapja mellett helyezzék örök nyugalomra, de nem valószínű, hogy ez megtörténhet. Zsazsát elhamvasztották, a zsidó vallási törvények szerint pedig urna nem kerülhet koporsós sírba. TV + SztárokOrigoÉdesanyja segít a bajba jutott Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170224-zambo-krisztianhoz-odakoltozott-az-edesanyja.htmlZámbó Krisztián az édesanyja segítségére szorul, amíg nem születik végleges bírói döntés az ügyében. Az énekes a közösségi oldalára posztolt közös fotót a mamájával. TV + Sztárok--Vastag Tomi 24 évesen lett apahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-24-evesen-valt-apava-vastag-tomi.htmlVastag Tamást az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a nagyközönség, amit végül bátyja, Vastag Csaba nyert meg. Tominak azóta felfordult az egész élete, néhány hónapja pedig édesapává is vált... TV + SztárokOrigoBaukó Éva feljelenti Aureliót: börtönbe is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20170224-bauko-eva-feljelenti-aureliot.htmlÖsszerúgta a port nemrég Baukó Éva és Aurelio, mindezt a Facebookon. Éva egy bejegyzésében megemlítette az egykori Való Világ-győztes nevét, amit Aurelio keresetlen szavakkal jutalmazott egy videóban. Éva ezt nem hagyja annyiban: feljelentést tesz. Ezért az RTL Klub műsorvezetője akár két évet is kaphat! TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra új műsora lesz a tavasz durranásahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-ordog-nora-uj-musora-nagyon-cuki-vigyazat-gyerekkel-vagyok.htmlÖrdög Nóra új műsora március 1-jén indul, de már a promóvideókból jól látszik, hogy elképesztően vicces lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.