Vége! Élete nagy szerelme elhagyta Kozsót

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
Keira szerelem szakítás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szerelmes kapcsolatát állítólag viharok mérgezték. Keira - aki mindig az énekes mellett volt - szakított Kozsóval.

Szombat este Révkomáromban Kozso már egyedül állt a színpadra. Két táncoslány kísérte őt csupán, így tartotta meg előadását, nem túl jó állapotban. Egy alkalommal le is esett a színpadról, és rázuhant egy hangfalra - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

A lap értesülései szerint a pár már jó ideje nincsen együtt, Keira el is költözött az énekes lakásából, és egy fővárosi bárban vállalt munkát. Állítólag a lány már nem volt felhőtlenül boldog az énekes mellett, mert Kozso nem becsülte őt eléggé annak ellenére, hogy Keira végig kitartott mellette.

Kozso és Keira Forrás: Facebook/ Ámokfutók

A lapnak sikerült elérnie Kozsót, aki tagadta a szakítás hírét, bár privát közösségi profilján állítólag a családi állapota egyedülálló. Keira nem akart nyilatkozni kapcsolatukról, de beszédes lehet, hogy az ő oldalán tavaly február óta egyetlen közös kép sem látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.