Kozsó napi 3 órát alszik

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
pihenés alvás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó saját bevallása szerint naponta mindössze 3 órát alszik. Azt is elárulta, hogy mi ennek az oka. 

Kozso azt mesélte, hogy számára mást jelent az idő, mint a többi embernek, soha nem is tudta úgy megélni, mint mások. Teljesen kortalannak érzi magát, és alvásból is bőven elég neki napi 2-3 óra. Ennél többet nem tud pihenni, mert annyi energia van benne, hogy magától kipattan a szeme.

Kozso szerint az alvás időpazarlás Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Azt is bevallotta, hogy akkor sem töltene több időt alvással, ha képes lenne rá, ugyanis véleménye szerint rengeteg eseményről maradunk le a saját életünkből, ha túl sokat lustálkodunk.

"Azt szoktam mondani, hogy egy ezeréves emberke vagyok, de igazából az számít, hogy a lelked hány éves. Soha nem éltem meg az időt, mint olyat. Épp ezért nem is aludtam soha hat vagy nyolc órát. Nekem a 2-3 óra alvás mindig is elég volt. Senki nem hitte el soha, hogy létezik ilyen, pedig tényleg vannak emberek, akiknek ez a pár óra pihenés tökéletesen elég" - mondta Kozso.

Ezt az időt inkább zenéléssel, dalszövegírással vagy olvasással tölti, mindig csinál valamit. Azt is elárulta, hogy az idei évben szeretne megválni 10 kilótól, illetve az igaz szerelmet is buzgón keresi.

Nagy György, az MTVA műsorvezetője nyugdíjba vonulthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-nyugdijba-vonult-nagy-gyorgy-az-mtva-musorvezetoje.htmlA legendás televíziós, Nagy György egy ideje már nem látható a köztévé képernyőjén. A csatorna közleménye szerint közös megegyezéssel távozott, mivel elérte a nyugdíjaskort, a tévés szerint pedig "enyhe rásegítéssel". TV + Sztárok--20 évesen vesztette el a szüzességét Orosz Barbi http://www.life.hu/sztarok/20170213-orosz-barbi-20-evesen-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlSzámtalan udvarló keringett Orosz Barbi körül, de ő türelmesen várt a megfelelő emberre. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--Lisa Snowdon műsorvezető 45 évesen tangában pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170213-lisa-snowdon-45-evesen-tangaban.htmlMindenki szeretne ilyen idomokat, és nem csak 45 évesen! Lisa Snowdon műsorvezető fekete csipkébe öltöztette kerek hátsóját, és mindenki elájult. TV + SztárokOrigoVV Mici hozzáment VV Krisztiánhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-vv-mici-vv-krisztian-eksuvo.htmlElérkezett a VV8 szerelmespárjának nagy napja. Ma, február 12-én örök hűséget esküdött egymásnak Mici és Krisztián. TV + SztárokOrigoA Dal 2017: Tóth Gabi nyerte a második elődöntőthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-dal-2017-teljes-a-donto-mezonye-toth-gabi-nyerte-a-masodik-elodontot.htmlTóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi nyerte A Dal 2017 második elődöntőjét szombaton. A szakmai zsűri és a nézők döntése alapján még a Leander Kills és Zävodi + Berkes Olivér, a tévénézők szavazataival a Kállay Saunders Band jutott a döntőbe, így teljessé vált a mezőny. A műsorban átadták a legjobb dalszövegírónak járó díjat, amelyet a Leander Kills kapott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.