Harsányi Levente SOS Gyermekfalu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente egy hétgyerekes édesanyával költözik össze...

Harsányi Levente két napra beköltözik az orosházi SOS gyermekfalu egyik nevelőszülői családjába.

Mákné Erzsike a férjével együtt hét gyereket nevel: két saját gyermekük mellé öt gyereket fogadtak be. Erzsike lassan 20 éve dolgozik az SOS-ben, ez idő alatt már 40 gyereknek segített elindulni az életben.

A család hetek óta készült a Talpra magyar műsorvezetőjének fogadására.

Harsányi Leventének kétgyerekes családapaként nem idegen a leckeírás vagy a pelenkázás: kislánya nemrég nőtt ki a pelenkás korból, kisfia most kezdte az iskolát. A műsorvezető két napon keresztül együtt él majd a családdal, és mindenben részt vesz, amit az édesanya tesz, pénteken még élő adásban is helyzetjelentést ad a hallgatóknak.

Forrás: MTVA

A Petőfi Rádió Talpra magyar műsorának népszerű műsorvezetői közösen fogtak össze a „Segíts, hogy segíthessünk az SOS gyermekfalvak lakóinak" elnevezésű kampányban, melynek célja, hogy a hallgatók segítségével összegyűjtsenek 100 ezer forintnyi adományhoz szükséges lájkmennyiséget, hogy az Euronics ilyen értékben adjon adományokat, nélkülözhetetlen műszaki cikkeket az SOS gyermekfalvak lakóinak.

„A szükséges lájkmennyiség már az első egy órában összegyűlt, ezért nem túlzás azt állítani, nekünk vannak a legjobb fej és legsegítőkészebb hallgatóink!" – mesélte Kardos Horváth János, a Talpra Magyar műsorvezetője. „A lájkgyűjtést folytatjuk, egészen holnap reggel 8.00 óráig várjuk a virtuális adományokat, hogy még feljebb tornázhassuk az adományozott műszaki cikkek értékét" – lelkendezett Peller Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.