Sarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájába

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. 

"Örülök Peti boldogságának, hiszen azt a gyerekek is érzik, ha vele vannak" – olvasható egy hetilap március 14-i számában, amely szerint Kata egy üzletasszony barátnőjének mondta ezt, aki aztán nyilatkozott az újságnak. Hajdú válófélben lévő felesége a Facebookján azt állítja, semmi ilyenről szó nincs, nem mondott ilyet.

"Ebből elég!!! Nem nyilatkoztam egy ideje semmiről és senkiről! Hazugság az, ha valaki az ellenkezőjét állítja!" – kommentálta Kata a híresztelést a közösségi oldalon.

Sarka Kata, Hajdú Péter Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.