ValóVilág: ennyi pénzt adott a 36 millióból Viviennek és Ginának Soma

Forrás: RTL Klub -
VV Vivien ValóVilág 8 VV Gina VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma, a ValóVilág 2016-os győztese megígérte finalista társainak, Ginának és Viviennek, ha megkapja a nyereményét, fél-fél millió forintot ad nekik is. Be is tartotta a szavát.

"Amikor odaadtam a pénzt, egy világ dőlt össze bennem. Most is sír a szívem, mikor megláttam az SMS-t, hogy annyival kevesebb van a számlámon. Igyekszem spórolni, az eddigi nyereményből mindössze 30 000 Ft-ot költöttem el" – mesélte Soma.

ValóVilág 8 finálé VV Soma és VV Vivi Forrás: RTL Klub

"Gina már nagyon sürgetett, mindennap rám írt, hogy mikor adom oda, mert szeretne albérletbe költözni, és ahhoz kell a pénz. Azért is adtam oda ilyen gyorsan, mert úgy éreztem, nekem már megér félmilliót az, hogy ne írjon többet" – tette hozzá.

"Arra költik, amire akarják, nincs beleszólásom. Rossz érzés, hogy egy millióval kevesebb, de megígértem nekik, és hát a muszáj az nagy úr" – mondta el a Blikknek a győztes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.