A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vita tört ki Jolly A Nagy Duett-beli szereplése miatt a Facebookon. Az énekest azzal támadják, nem való egy ilyen sikeres műsorba, de ő visszavágott. 

"Hihetetlen, hogy mennyi irigy és buta ember él ebben az országban! Sokan nem tudják, hogy a fő profilom nem a mulatós stílus. Én ezt a szakmát rendes zeneiskolában tanultam. A mulatós zene csak egy üzleti húzás volt, mert mostanában abban van a pénz. Tudtam, hogy nagyon megosztó személy leszek, ha elkezdem ezt a műfajt. Ki merem jelenteni: a mulatós zenétől azért ódzkodnak az emberek, mert nagyon felhígult a szakma. Manapság, ha valakinek jó kapcsolatai és elegendő pénze van, bármikor felléphet egy-egy zenei csatornán, teljesen mindegy, hogy azt milyen minőségben nyomja. Ezért kezdtek el általánosítani az emberek. Pedig én nem vagyok gagyi..."nyilatkozta a Borsnak a zenész, akinek Hódi Pamela lesz a párja A Nagy Duettben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.