Autóbalesetet szenvedett VV Anett

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Anett autóbaleset
Az egykori valóságshow-szereplővel 17 év vezetés után történt meg a baj. Azt mondja, ő volt a hibás, de még mindig nem tudja, mi történt pontosan. 

"Először olyan volt, mintha álmodnék, szinte fel sem fogtam, mi történik! (...) A Rákóczi úton szerettem volna bekanyarodni jobbra egy kis utcába, ám hirtelen a semmiből nekem jött egy nagy kék BKV-busz. Fogalmam sincs, hogyan történt, hiszen mindig visszanézek, és figyelek a holttérre is, de most semmit nem láttam. A karambol után azonnal hívtam a párom, majd a rendőrséget, akik villámgyorsan a helyszínre is értek. Sajnos megállapították, hogy bár nem gondoltam volna, de a baleset az én hibám, így nekem kell fizetnem a károkat"mesélte a Blikknek Anett, aki ráadásul tavaly mondta le a cascóját.

"Nagyon mérges vagyok magamra, mert pont egy éve döntöttem úgy, hogy szükségtelen a casco, hisz nagyon biztonságosan vezetek. Erre tessék, megtörténik a baj. Persze, drága lesz ez a koccanás, hiszen komoly kár érte a kocsi hátulját, de mindenki azt mondja, és én is azzal nyugtatom magam, hogy az a szerencse, hogy nem sérült meg senki!" – tette hozzá.

VV Anett Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ezt vette első fizetéséből Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20170312-ezt-vette-elso-fizetesebol-gaspar-evelin-gyozike-lanya.htmlNehezen talált munkát magának Gáspár Evelin. A lány nemrég azt nyilatkozta, hogy ismertsége és roma származása miatt nem szívesen alkalmazzák. TV + SztárokOrigoÍgy tölti a vasárnapját Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170312-igy-tolti-a-vasarnapjat-sarka-kata-a-gyerekekkel.htmlSarka Kata nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy számára a gyerekei a legfontosabbak. Úgy tűnik, mindent meg is tesz azért, hogy Noncsi és Dávidka ne unatkozzanak. TV + SztárokOrigoKapcsolatukról mesélt Dobó Kata és Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170312-kapcsolatukrol-meselt-dobo-kata-zsidro-tamas.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás azt állítják, tökéletesen kiegészítik egymást. TV + Sztárok--Borbás Marcsi sokat küzdött azért, hogy gyereke születhessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170312-borbas-marcsi-sokat-kuzdott-azert-hogy-gyereke-szulethessen-de-nem-sikerult.htmlTöbben azzal "vádolták" Borbás Marcsi, hogy a karrierje miatt nem született gyereke. A Gasztroangyal műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Alekosz úgy érzi, Baukó Éva elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosz-ugy-erzi-bauko-eva-elarulta-nelkule-folytatna-az-edes-eletet.htmlNem tudni, mi történt az Édes Élet két szereplője között. Alekosz hatalmasat csalódott Évában. TV + SztárokOrigoKapcsolatukról mesélt Dobó Kata és Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170312-kapcsolatukrol-meselt-dobo-kata-zsidro-tamas.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás azt állítják, tökéletesen kiegészítik egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.