Sarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájába

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter
A minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. 

"Örülök Peti boldogságának, hiszen azt a gyerekek is érzik, ha vele vannak" – olvasható egy hetilap március 14-i számában, amely szerint Kata egy üzletasszony barátnőjének mondta ezt, aki aztán nyilatkozott az újságnak. Hajdú válófélben lévő felesége a Facebookján azt állítja, semmi ilyenről szó nincs, nem mondott ilyet.

"Ebből elég!!! Nem nyilatkoztam egy ideje semmiről és senkiről! Hazugság az, ha valaki az ellenkezőjét állítja!" – kommentálta Kata a híresztelést a közösségi oldalon.

Sarka Kata, Hajdú Péter Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Ezt vette első fizetéséből Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20170312-ezt-vette-elso-fizetesebol-gaspar-evelin-gyozike-lanya.htmlNehezen talált munkát magának Gáspár Evelin. A lány nemrég azt nyilatkozta, hogy ismertsége és roma származása miatt nem szívesen alkalmazzák. TV + SztárokOrigoValóVilág: ennyi pénzt adott a 36 millióból Viviennek és Ginának Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170312-valovilag-ennyi-penzt-adott-a-36-milliobol-viviennek-es-ginanak-soma.htmlSoma, a ValóVilág 2016-os győztese megígérte finalista társainak, Ginának és Viviennek, ha megkapja a nyereményét, fél-fél millió forintot ad nekik is. Be is tartotta a szavát. TV + Sztárok--Kamaszfiúból nővé vált Szecsődi Kari - Így fest mosthttp://www.life.hu/sztarok/20170312-kamaszfiubol-nove-valt-szecsodi-kari.htmlA Megasztárban kamaszfiúként megismert Szecsődi Kari a napokban ünnepelte 25. születésnapját – nőként. TV + SztárokOrigoAlekosznak új barátnője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosznak-uj-baratnoje-van-anett.htmlHónapokkal ezelőtt eljegyezte akkori kedvesét, Bettyt, nem sokkal utána pedig szakított vele Alekosz. A kapcsolat lezárását a lány szorgalmazta, azt állította, kedvese finoman szólva sem monogám alkat. A Való Világ egykori nyertese a Life.hu-nak is beszélt akkor a magánéletéről. TV + Sztárok--Új kedvese van Pintér Tibor exének, Ács Beatrixnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-uj-kedvese-van-pinter-tibor-exenek-acs-beatrixnak.htmlCsak nemrégiben szakított Ács Bea és Pintér Tibor, de a lánynak máris új szerelme van, akit meg is mutatott a Facebookján. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi édesanyja sokáig nem támogatta lánya párválasztásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-szabo-zsofi-edesanyja-sokaig-nem-tamogadta-lanya-kapcsolatat.htmlÉlete eddigi legboldogabb korszakát éli Szabó Zsófi, aki a legnagyobb harmóniában él férjével, Zsolttal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.