A Sláger FM-hez igazolt Dudás Ádám, az egykori híradós

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Dudás Ádám Sláger FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 volt híradósa, Dudás Ádám visszatér, csakhogy nem a tévé képernyőjére. Rádiós lett a műsorvezető, a 103.9 Sláger FM-hez szerződött.

Dudás Ádám, a TV2 egykori híradósa visszatér a médiába, ezúttal azonban nem a képernyőkön fog feltűnni a volt tévés, csak a hangját hallhatjuk majd. Rádiózni fog ugyanis, méghozzá a 103.9 Sláger FM-nél.

A Sláger Reggelben lesz műsorvezető Vágó Pirossal és Abaházi Csabával,

de a legfrissebb híreket is tőle hallhatjuk majd.

Dudás Ádám rádiós lett Forrás: TV2 Sajtószoba

"Mindig is kacérkodtam a rádiózással, ráadásul én egyébként is Pirost és Csabát hallgattam reggelente, szóval tudom, hová kerülök, ráadásul a próbaadás során egyből kialakult köztünk a kémia, bár Vágó Pirost egyáltalán nem ismertem, Abaházi Csabával pedig csak köszönőviszonyban voltunk. Furcsa lesz ismét hajnali fél 5-kor kelni, de várom ezt a komoly, mégis vicces műhelymunkát, ami egy rádióműsorban folyik" – mondta Dudás Ádám.

Dudás Ádám Vágó Pirossal és Abaházi Csabával Forrás: Sláger FM

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.