Hajdú Péter barátnőjéről a kommentelőknek is van véleményük

Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Spanyolországban töltötte a húsvétot új kedvesével, Eszterrel, akinek popsijáról is posztolt a minap. A követői persze, ahogy ez lenni szokott, ebben is találtak kifogásolnivalót. 

Nincs könnyű élete annak, aki egy ismert ember párja lesz. Egyelőre biztosan Hajdú Péter kedvesének, Eszternek is furcsa, hogy idegenek mondanak róla véleményt, hasonlítgatják Sarka Katához stb..

A legutóbb Hajdú Péter alábbi posztja generált sok hozzászólást. Eszter fenekéről mindenkinek van véleménye.

Szép a kilátás ✌ #spain #relax #sunshine

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A kommentekből válogattunk:

"Par plasztika es mar is kata...no komment. A Hajdu meg csinalja csak ami neki jo, de ne ilyen szegyentelen segget istenitsen mar"

"Jotol messze van .. Kis formasitas ra ferne,,,"

"Aki erre a hátsóra azt mondja hogy gyönyörű, az nemtudom hol nőtt fel"

"Hát nem rossz nem rossz, bár Katának tényleg jó alakja volt,2 gyerek után is!lehet hogy sokat dolgozott rajta,de legalább volt értelme.Ez a lányka még nem nő,majd később még alakul.Egyébként meg jogosan büszke Péter,maga a lány szép,csak sokan inkább Katát látnák mellette."

"Nem értem mit kell hasonlítgatni. Amúgy nem mindenkinek van annyi ideje hogy csak a kinézetével foglalkozzon, mint S. Kata...Aki lépten nyomon tükrös selfiet csinál az önértékelési zavarral kűzd. Egy házasság felbomlásához két ember kell. Ha vkit megcsalnak ott nem csak a megcsaló rossz..."

"Azért megnézném pár ember seggét azok közül, akik itt kritizálják őt! Biztos mind tökéletes ! Csinos szép lány, felesleges rajta köszörülnötök a nyelvetek!"

A Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoBarátnője popsijáról posztolt Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-baratnoje-eszter-popsijarol-posztolt-hajdu-peter.htmlHajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel, aki az alábbi fotó szerint tényleg igazi bombázó. TV + Sztárok--Melltartóban bulizott a Coachellán Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-melltartoban-bulizott-a-coachellan-vajna-timea.htmlA Coachella fesztiválon szexiskedett Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoRubint Réka mexikói táborában házasodott össze egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-rubint-reka-mexikoi-taboraban-hazasodott-egy-par.htmlRajongóik Rékáék mexikói táborát találták a legalkalmasabbnak ahhoz, hogy kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigoÚj családtag Kiss Ramónáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-uj-csaladtag-kiss-ramonaeknal-egy-kutyus.htmlNyuszi helyett kutyával bővült Kiss Ramóna családja. A Barátok köztből távozó színésznő a kis fehét szőrgombóccal kíván boldog ünnepet. TV + Sztárok--Bódi Sylvit eljegyeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-bodi-sylvit-eljegyeztek-posztolta.htmlNagy hírt osztott meg a közösségi oldalán a szépség. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.