Herrmann Dóra köszöni, hogy pozitívan fogadták

TV2 Herrmann Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tegnap bemutatta új műsorvezetőjét a TV2. Most pedig az is kiderült, hogy érzi magát új szerepében Herrmann Dóra.

"Herrmann Dóra, a TV2 új meteorológusa köszöni, hogy pozitívan fogadtátok. Ma este is ő mondja el nektek, hogy milyen idő várható. És, hogy minél többet mosolyogjon rátok, a rendezők egy pandát is bekészítettek neki a stúdióba. #tenyek #tenyektv2 #television #news #hirek #meteorologia #meteorologus #idojaras #herrmanndora #panda" - írta ki közösségi oldalára a Tények:

Ezért lép ki Fergie a Black Eyed Peas együttesből http://www.life.hu/sztarok/20170604-fergie-elhagyja-a-black-eyed-peas-csapatat.htmlFergie kilép a Black Eyed Peas csapatából, és már Ariana Grande koncertjére sem tart velük. Kiderült, hogy miért döntött így. TV + SztárokAFPKirály Linda megmutatta a szerelmét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170604-kiraly-linda-fotot-posztolt-a-szerelmevel.htmlHihetetlen fotót tett közzé az oldalán Király Linda: a poszt egyszerre cuki és vicces. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKlausmann Viktor nagyon jól keresett a Szerencsekerék műsorralhttp://www.life.hu/sztarok/20170604-jo-penzert-vallalta-el-klausmann-viktor-a-szerencsekerek-musort.htmlKlausmann Viktor elárulta, hogy mivel tudták rávenni a Szerencsekerék című műsor vezetésére, amit esze ágában sem volt elvállalni. TV + Sztárok--Tatár Csilla bikiniben fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170604-tatar-csilla-bikiniben.htmlTatár Csilla Instagram-oldalán tudtatta a követőivel, hogy megnősült az öccse, ő pedig épp a lagzi fáradalmait piheni ki a napon.TV + Sztárok--Nádai Anikó is bikiniben szelfizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170604-nadai-aniko-bikiniben.htmlHatalmas a verseny a magyar celebnők között, sorra érkeznek a szexisebbnél szexisebb fürdőruhás fotók. Most pedig Nádai Anikó is csatlakozott a klubhoz. TV + Sztárok--Liptai Claudia: "Nem hagyom, hogy félelemben éljek!"http://www.life.hu/sztarok/20170604-liptai-claudia-nem-fel.htmlKülönleges üzenetet küldött a TV2 műsorvezetője. Közösségi oldalára posztolta ki, hogy nem akar félelemben élni...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.