Hajdú Péter bevallotta, szabadságra vágyik

Fotó: Polyak Attila - Origo -
párkapcsolat szerelem szabadság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter őszintén mesélt a jelenlegi életéről, és arról is, hogy mire vágyik igazán. 

Hajdú Pétert sok mindenre megtanította a házassága, többek között arra, hogy egy kapcsolatban is ugyanúgy meg kell őriznie a függetlenségét, a szabadságát. Éppen ezért a sztár időnként már egyedül is elutazik néhány napra, vagy akár a barátaival, és a párja emiatt nem neheztel rá.

Elárulta azt is, hogy a szabadság nagyon jó hatással van rá, hiszen kizárólag ő rendelkezik az idejével. Ennek köszönhetően Péter minden olyan programon részt tud venni, ami boldoggá teszi és feltölti őt.

Péter és Eszter a Fonogram díjátadó gálán Fotó: Polyak Attila - Origo

"Okosan rendelkezem az időmmel, így az életben mindennek meg van a helye. Most ismét nagyobb hangsúlyt kapott a sport, főként a foci, nem csak azért, hogy formában tartsam magam, hanem mert igénylem az ottani jó társaságot" - mondta a műsorvezető.

Péter azonban arról is mesélt, hogy a párkapcsolati traumák nem változtatták meg a véleményét sem a szerelemről, sem a házasságról. Nem érzi magát bizalmatlanabbnak, mint korábban, ami természetesen nem azt jelenti, hogy hamarosan nősülni készül, hiszen még el sem vált a feleségétől - írta meg a hot! Magazin.

Hajdú Péterék szakítottak vagy sem? Őszinte válasz!

Ahogy azt már megírtuk, Eszter és Péter mostanában nem posztolnak közös fotókat, ezért sokan úgy gondolták, hogy valami probléma merült fel a szerelmesek között. Ugyan eddig egyikőjük sem nyilatkozott a témával kapcsolatban, Sarka Kata készségesen válaszolt a férje magánéletével kapcsolatos kérdésre. Olvass tovább itt...

Három évet is kaphat apja összeveréséért Szilágyi István, vagyis Lópici Gáspár fia!http://www.life.hu/sztarok/20170622-harom-evet-is-kaphat-apja-osszevereseert-szilagyi-istvan-fia.htmlTöbb bordája is eltört Szilágy Istvánnak miután a fia összeverte. A színész már megbocsátott, de etől függetlenül súlyos büntetést kaphat a gyermeke: akár 3 évet is. TV + Sztárok--Áramlopással vádolják Kozsót http://www.life.hu/sztarok/20170622-kozsot-aramlopassal-vadoljak.htmlTovább folytatják a nyomozást a zenész ellen, és ha beigazolódik a gyanú, akkor akár hűvösre is kerülhet. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea levetkőzte híradós énjét: szexi és szókimondó letthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-varkonyi-andrea-levetkozte-hirados-enjet.htmlVárkonyi Andreát korábban csak a Tényekből ismertük, ahol híradósként kissé kimért és szolid volt. Új műsorában azonban nem kell visszafogottnak lennie: intim és pikáns témákról is beszél, saját magánletét is kiteregeti. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"http://www.life.hu/sztarok/20170622-peller-mariann-bango-margittal-beszelget.htmlA vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is. TV + SztárokOrigoByeAlex újra szerelmes: az X-Faktorban talált rá új kedvesérehttp://www.life.hu/sztarok/20170622-byealex-az-x-faktorban-talalt-ra-uj-kedvesere.htmlAz X-Faktor mentoraként ByeAlex nagy lehetőséget kapott és valami olyat is, amire egyáltalán nem számított: újra rátalált a szerelem! Az énekes a műsor egyik szerkesztőjébe zúgott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSor került Bálint Antónia és Sarka Kata tárgyalására: mindenki megjelenthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-sor-kerult-balint-antonia-es-sarka-kata-targyalasara.htmlBálint Antónia és Sarka Kata a bíróságon folytatták azt a bizonyos telefonbeszélgetéses ügyet, amiből hatalmas botrány kerekedett.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.