Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válópere elérkezett a vagyon elosztáshoz

Darvasi Ilona Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsák Károly és Darvasi Ilona 21 év házasság után költözött külön tavaly februárban, a válópert a férj indította el. Most a híresztelések szerint kényes ponthoz érkeztek: a vagyon elosztása következik.

Nemcsák Károly és Darvasi Ilona tavaly februárban költöztek külön, 21 év házasság után. A feleség volt az, aki elhagyta a családi házat, de a férj indította el a válópert. Azóta is külön élnek, Darvasi Ilona egy albérletben két felnőtt fiával. A bontóper közben zajlik, erről azonban nem szívesen adnak ki részleteket a felek, de a Story Magazin állítása szerint kényes ponthoz érkeztek: itt az ideje elosztani a vagyont, amit egy élet munkájával halmoztak fel.

Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válópere a vagyonelosztásnál tart Forrás: Talán Csaba

A budaörsi házuk 100 milliót ér a lap szerint, melyben antik bútorok, faragványok és festmények is találhatók. Ezen kkívül még a Turay Ida Színház sorsa is kérdéses, hiszen Darvasi Ilona birtokolja a színháázat mőködtető cég 60 százalékát: amennyiben annak idején közös vagyonból fizették a törzstőkét, Nemcsák Károly ennek egy részére is igényt tarthat.

Ha így lenne, az sem tartozik másra,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.