Beteges rajongó zaklatja az Exek az édenben párját

Forrás: Thinkstock -
Exek az Édenben zaklatás
Majdnem szakított az Exek az édenben sztárpárja, Dia és Norbi. Kapcsolatukat ugyanis egy beteges rajongó teszi próbára.  

A sztárpár azt mondja, hogy a nő mániásan imádja Norbit, leskelődik utána, de attól sem riad vissza, kövesse Diát az utcán.

"Ez a lány órákat ül Norbi munkahelyén, támasztja a pultot, persze egy italt se kér, csak nézi őt. Írogat neki, hogy szereti őt, másoknak meg úgy adja elő, hogy Norbi is szerelmes belé, de ez hülyeség, a lány bolond...Követett engem és a barátnőmet egyik éjjel, és az sem zavarta, hogy észrevettük őt." - ecsetelte Dia az eseményeket a Blikknek. Az Exek az édenben szereplője szerint az volt a legrosszabb számára, amikor az ismeretlen lány telefonon azt közölte vele, hogy szerelme megcsalja.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

- reagálta az eseményekre Dia.

Hajdú Péter adja Bochkor Gábor milliós fizetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ettol-a-sztartol-kapja-millios-gazsijat-bochkor-gabor.htmlHajdú Péter nem aprózza el. Az egykori TV2-es műsorvezető és producer, újabb és újabb hírességeket csábít el az ATV-be. És a legnagyobbknak, hatalmas összegeket fizet ki. TV + SztárokOrigoNem lesz ott a Szigeten Balázs Klári és Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ez-tortent-balazs-klarival-es-korda-gyurival.htmlBalázs Klári és Korda György nélkül ma már elképzelhetetlen a Sziget Fesztivál retró színpada, amit egy év kimaradás után, újra felállítanak a szervezők. Azonban idén Klárika és Gyuri bácsi nem lesznek ott a Szigeten. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-jakabos-zsuzsa-kimondta-a-boldogito-igent.htmlAmint arról a Life.hu is beszámolt, Jakabos Zsuzsa úszónő edzőjével alkot egy párt. A kapcsolat komoly, olyannyira, hogy a kzelmúltban össze is házasodtak.TV + Sztárok--Sztárok, akiknek nem érte meg elválniuk http://www.life.hu/sztarok/20170802-sok-penzt-buktak-a-valasaikkal-a-sztarok.htmlA házasság elsőre minden szerelmes számára jó ötletnek tűnik, hiszen akkor még senki nem számol azzal, hogy mennyi pénzt bukhatnak egy esetleges válással... TV + Sztárok--Céline Dion a 17 évvel fiatalabb háttértáncosával, Pepe Munozzal kavarhathttp://www.life.hu/sztarok/20170802-celine-dion-a-17-evvel-fiatalabb-hattertancosaval-kavar.htmlCéline Dion férje egy éve távozott, úgy tűnik, az énekesnőnek ennyi idő kellett ahhoz, hogy új társat találjon. Azt beszélik, hogy 32 éves háttértáncosával kavar! TV + Sztárok--Vízi rollerrel próbálkozott Mádai Vivien: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170802-madai-vivien-esett-kelt-a-vizi-rollerben.htmlKülönleges gyöngyszemre bukkantunk: Mádai Vivien egy szál bikiniben bugdácsolt egy vízi rollerben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.