Bekötözött felsőtesttel pózolt Pumped Gabo

fotó verekedés Pumped Gabo
Gabo nem gondolta, hogy ez lesz a bunyózás vége. 

Azt egyelőre titkolja, hogy kivel és miért került összetűzésbe, de azt elárulta, hogy nem volt más választása, muszáj volt belemennie a verekedésbe.

(...) "A sors ugyanis méltatlan helyzetbe sodort: úgy láttam, csak verekedéssel lehet pontot tenni egy ügy végére, és a harc során kiugrott a vállam a helyéről. Hogy pontosan kikkel és miért volt nézeteltérésem, azt nem mondhatom el egyelőre"

Az RTL Spike sztárja közzé is tett egy fotót sérült önmagáról, amit a követők több, mint ezer kedveléssel jutalmaztak. Bizonyára így próbálják bátorítani, jobb kedvre deríteni Gabót.

Az viszont jó hír, hogy Ágival jelenleg jó viszonyt ápolnak, bár igazából akkor is van köztük szex, mikor épp nem állnak szóba a másikkal:

"Most megint oké minden köztünk Ágival. A tíz év korkülönbség miatt olyan se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk. A szex egy sokkal erősebb kapocs köztünk, de szerencsére még szerelem is van. Mikor épp külön vagyunk, akkor is hetente összejárunk szexelni" - írta meg a Bors.

Pumped Gabo összeomlott - Videó!

Pumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett... A fiatal celeb igyekszik visszaszerezni barátnőjét, akit megcsalás miatt veszített el, ám a lány hajthatatlan. Gabo azonban kitartóan próbálkozik: Videó!
Sztárok, akiknek nem érte meg elválniuk http://www.life.hu/sztarok/20170802-sok-penzt-buktak-a-valasaikkal-a-sztarok.htmlA házasság elsőre minden szerelmes számára jó ötletnek tűnik, hiszen akkor még senki nem számol azzal, hogy mennyi pénzt bukhatnak egy esetleges válással... TV + Sztárok--Vajna Timi szemeteszsákba csomagolta Andy Vajna ajándékát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170802-vajna-timi-szemeteszsakba-csomagolta-andy-vajna-ajandekat.htmlAndy Vajna tegnap ünnepelte 73. születésnapját, amire Timi méltó ünnepséget szervezett. Az ajándék sem maradt el: két nagy szemeteszsákban érkezett a meglepetés. TV + SztárokOrigoEngedéllyel csalta meg Károly herceg Dianáthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-karoly-herceg-engedellyel-hutlenkedett.htmlEzt sosem gondoltuk volna: Fülöp hercegtől kapott engedélyt Károly a hűtlenségre. Vajon miért? TV + SztárokOrigoSzakértő bevonásával nyomoznak Rékasi ügyében http://www.life.hu/sztarok/20170802-tovabbra-sem-zarult-le-rekasi-karoly-ugye.htmlRékasi Károly már hamarosan teljesen felépül a szörnyű balesetből, ám az üggyel kapcsolatos nyomozás még mindig nem ért véget. TV + Sztárok--Céline Dion a 17 évvel fiatalabb háttértáncosával, Pepe Munozzal kavarhathttp://www.life.hu/sztarok/20170802-celine-dion-a-17-evvel-fiatalabb-hattertancosaval-kavar.htmlCéline Dion férje egy éve távozott, úgy tűnik, az énekesnőnek ennyi idő kellett ahhoz, hogy új társat találjon. Azt beszélik, hogy 32 éves háttértáncosával kavar! TV + Sztárok--Kate Beckinsalet őrült rajongó zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20170802-kate-beckinsalet-rajongoja-majdnem-megolte.htmlKate Beckinsale egy gyönyörű, klasszikus hollywoodi filmsztár,aki után férfiak ezrei vágyakoznak. Ám az egyik rajongója túl messzire ment. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.