50 éves lett Kósa L. Adolf - Így néz ki most az egykori sztárműsorvezető

Forrás: Youtube / TV2 -
műsorvezető Kósa L. Adolf születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kósa L. Adolf a Szerelem első látásra című műsorral futott be a kilencvenes évek második felében, ő volt a műsorvezető, Ámor földi helytartója.

Kósa L. Adolf augusztus 19-én ünnepelte ötvenedik születésnapját, a jeles alkalomból pedig friss fotót posztolt az Instagramra. Az egykori műsorvezető alig változott valamit: pont olyan jóképű, ahogy a tévéből emlékeztünk rá.

#thankyou #im50now #lifebegins

LAdolf DrKósa (@ladolfdrkosa) által megosztott bejegyzés,


Kósa L. Adolf a kétezres évek elején hagyta abba a tévézést, hogy hálózatépítéssel foglalkozzon. Első felesége Fonyó Barbara, Vitray Tamás lánya volt, két fiuk született. Új párját, Ritát 2012-ben vette feleségül, közös kisfiuk, Nimród pedig 2013 őszén született meg. Korábban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem hiányzik neki a tévézés, így kerek az élete, szerencsésnek érzi magát.



Nem indul ősszel Lilu műsora, a Keresem a családomhttp://www.life.hu/sztarok/20170827-nem-indul-osszel-lilu-musora-a-keresem-a-csaladom.htmlLilunak nem lesz műsora ősztől, hiába a családegyesítő sorozat remek nézettsége.TV + SztárokOrigoFelismered? Így néz ki most az Isaura sztárja, Lucelia Santoshttp://www.life.hu/sztarok/20170827-igy-nez-ki-most-az-isaura-sztarja-lucelia-santos.htmlA Magyar Televízió 1986-ban vásárolta meg a Rabszolgasors című brazil szappanopera vetítési jogát. A sorozat óriási siker lett, a magyar rajongók még adománygyűjtésbe is kezdtek, hogy kiszabadítsák a sanyarú sorsú Isaurát. De mi lett azóta a főszereplővel? Hogy él a bájos, ám kissé kancsal Lucelia Santos? TV + SztárokOrigoMi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte nejét Ryan Reynolds - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-igy-koszontotte-nejet-ryan-reynolds.htmlHumor miatt nem kell a szomszédba mennie a színésznek. TV + Sztárok--Elhunyt Radics Gigi nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20170826-elhunyt-radics-gigi-mamaja.htmlTavasszal még arról beszélt az énekesnő, hogy jobban van imádott nagyija. Ám legyőzte a betegség.TV + SztárokOrigoPápai Joci várja, hogy kiélje elfojtott vágyait a Sztárban sztárban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-papai-joci-varja-hogy-kielje-elfojtott-vagyait-a-sztarban-sztarban.htmlPápai Joci biztos abban, hogy őt a humor fogja segíteni a Sztárban sztár című műsorban. Azt viszont várja, hogy végre kiélje az elfojtott vágyait ... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.