Sosem látott Dirty dancing felvételek - Videó!

Forrás: Collection Christophel/© Vestron Pictures/© Vestron Pictures -
Dirty Dancing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azoknak, akik szeretik az eredeti Dirty Dancinget egy igazi csemegét hoztunk így kedd estére: sosem látott felvételek kerültek elő a film próbáiról. Így simul össze a két világsztár.

Az a szóbeszéd járta, hogy Patrick Swayze és Jennifer Grey nem igazán kedvelték egymást, holott a világ egyik legjobban sikerült szerelmes filmjében egy párt alkottak. Úgy tűnik, kacsa volt az egész, hiszen a több mint 30 évvel ezelőtti felvételeken azt láthatjuk, ahogy gyakorolnak a filmbéli jelenetekre és sok minden átjön a videót nézve, csak az nem, hogy utálták egymást.

Színtiszta erotika és szenvedély! Szívmelengető képsorok a múltból! Tegye fel a kezét, aki lenne Jennifer Grey helyében!

Hódi Pamela és Berki Krisztián újra egy pár - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-hodi-es-berki-ujra-egyutt-video.htmlA Drágám, add az életed! című nagysikerű sztárvetélkedő újra útjának indult a Tv2-n. A párosok között Berki Krisztián és Hódi Pamela is megtalálható, akik Ábel Anita kérdésére, miszerint együtt vannak-e, igen különböző választ adtak... TV + SztárokOrigoNatascha Kampusch saját ékszert tervezett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-natascha-kampusch-sajat-ekszerkollekciot-dobott-piacra-foto.htmlNatascha Kampusch az a lány, akit majd' 9 éven át tartott fogva elrablója. Az akkor 10 éves kislány ma már felnőtt nő, aki 11 éve hagyta a háta mögött a szörnyű múltat, ám elfelejteni sosem fogja. Próbál teljes életet élni, könyve után most saját ékszerkollekciójával rukkolt elő. TV + Sztárok--Dukai Regina 200 szál vörös rózsát kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170824-dukai-regina-200-voros-rozsaval-pozolt.htmlEgy nő akkor kap általában vörös rózsát, ha szerelmes - ez a növény ugyanis a szerelem jelképe, amit ideális esetben a párunktól kaphatunk. Ha pedig 200 szál csodás virágról van szó, ott már bizony komoly érzelmek lehetnek... erről árulkodik Dukai Regina legújabb fotója is. TV + SztárokBradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigoNagy Adri énekesnő besokallt http://www.life.hu/sztarok/20170824-nagy-adri-befejezi-besokallt.htmlNagy Adri úgy érzi, teljesen beszippantotta a telefonja, ezért változtatni akar: letörli közösségi oldalainak alkalmazását mobil eszközéről... TV + SztárokOrigoHujber Feri nem fizet - börtönbe is csukhatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hujbernek-le-kell-ulnie-a-tartozasat.htmlIsmét óriási a botrány Hujber Feri házatáján. Először felesége hívta rá a rendőrséget, majd kábitószer bitroklás vádjával nyomozás indult ellene. Az ügy lezárult, megkapta a bírósági végzést, melynek pénzbírság lett a vége - ezt saját közösségi oldalán tudatta a színész, ahogyan azt is, hogy esze ágában sincs felhagyni a droggal, sőt fizetni sem fog... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.