Tóth Vera mély dekoltázst villantott - Fotó!

dekoltázs Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár saját bevallása szerint nem volt a toppon, mivel kemény napok vannak mögötte, Tóth Vera mégis nagyon szexi volt az élő bejelentkezésében. Mély dekoltázst villantott!

Tóth Vera időről időre szereti a rajongóit élő videóban tájékoztatni az életében zajló eseményekről, bár már rég volt az utolsó alkalom, hogy bejelentkezett volna, most újra megtette. Az énekesnő egy fehér toppban beszélt rajongóinak a terveiről, és nem tudtuk nem észrevenni, hogy milyen mély dekoltázst villantott közben az énekesnő!

Tóth Vera megmutatta dekoltázsát Forrás: Facebook/Tóth Vera

Saját bevallása szerint ugyan nagyon fáradt volt a videós beszélgetéskor, mégis remekül nézett ki Vera, aki már július óta a karácsonyi koncertjére készül. Az énekesnő sok titkot elárult a decemberi produkcióról, karácsonyi csodára készül!

Döbbenetes előtte-utána fotót posztolt Tóth Vera

Nem lehet elégszer beszámolni Tóth Vera csodás fogyásáról. Az énekesnő, akinek állítólag a média tette tönkre korábbi kapcsolatát, most is elképesztő fotót posztolt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.