Tücsi és párja felelevenítették a Dirty Dancing híres jelenetét - Videó!

Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei -
Tücsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi általában szexi képekkel örvendezteti meg a rajongóit, ezúttal azonban egy különleges videót tett közzé: párjával felelevenítették a Dirty Dancing híres jelenetét.

Tücsi Instagramját mindig örömmel nézik a követői, hiszen szexibbnél szexibb fotókat tesz közzé magáról. A műsorvezető egyáltalán nem szégyenlős, mély dekoltázsát, vagy éppen tökéletes bikinialakját is meg szokta villantani. A férfiak azonban már csak távolról áhítozhatnak utána, ugyanis a szexi műsorvezetőnek barátja van, aki szintén állandó szereplője lett Tücsi Instagram-oldalának.

Tücsi ilyen képekkel is kedveskedik követőinek Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei

Egy nemrég közzétett felvételén is együtt szerepelnek, méghozzá egy különleges mutatványt mutattak be a kiposztolt videóban. A Dirty Dancing híres jelenetére emlékeztető emelést hajtották végre, tökéletesre sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.