Ashton Kutcher és Mila Kunis nagyobbik gyereke a 8. kerületben járt óvodába

Forrás: Médiaklikk -
Ashton Kutcher Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher és Mila Kunis hosszabb időt töltöttek hazánkban, és úgy járkáltak a főváros utcáin, mintha hétköznapi emberek lennének. Még kislányukat is egy 8. kerületi oviba iratták be...

Kiderült, hogy amíg a sztárpár Magyarországon tartózkodott, nagyobbik lányukat, Wyatte Isabelle-t egy 8. kerületi óvodába járatták. A sármos édesapa minden reggel maga vitte el imádott csemetéjét The English Garden Nursery and Pre-Schoolba, ahol jó kapcsolatot ápolt az ott dolgozókkal is. Bár mindenki óvta a világsztárokat a 8. kerülettől, ők nem láttak abban semmi kivetnivalót, hogy lányuk ebbe az intézménybe járjon, sőt kifejezetten tetszett nekik az épület és a környéke is - írja a jozsefváros.hu.

Ashton Kutcher egy 8. kerületi oviba járatta kislányát Forrás: Médiaklikk

Ashton Kutcher kiborult, mert Budapesten lefotózták a gyerekeit

Ashton Kutcher és Mila Kunis bejárják Budapestet és környékét, amíg a színésznő nálunk forgat, természetesen a Duna Arénába is ellátogattak, ráadásul a két gyermekükkel: ezelőtt nem láthattuk a kicsiket, de elképesztően aranyosak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.