Hujber Ferenc válás bántalmazás Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik.

A lap azt írja, hogy a színész bántalmazta a feleségét, Tölgyesi-Khell Cynthiát. A nő az elmúlt években több alkalommal is kihívta a rendőrséget Hujber agresszív viselkedése miatt. Távoltartási végézése is volt a férje ellen, a színész két hónapig nem mehetett volna a közelébe. Hujber ezt nem tartotta be, többször megütötte, felpofozta Cynthiát. A feleség végül feljelentette Hujbert, és könnyű testi sértés miatt vádat is emeltek ellene. Cynthia a válókerestetet is beadta.

A Blikk úgy tudja, hogy a Valami Amerika sztárjának ma kellene megjelennie a bíróságon a békítő tárgyaláson, de mivel Kanadába költözött, erre kevs az esély. Erre nem is kötelezheti jogszabály, mivel még nincs bírósági szakaszban az ügy, a feljelentett nyugodtan távol maradhat. Ha azonban a feleség sem jelenik meg a kitűzött időpontban, akkor ejtik az ügyet.

Vádat emeltek Rékasi Károly motorbalesete miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-vadat-emeltek-rekasi-karoly-motorbalesete-miatt.htmlVádat emeltek a 67 éves férfi ellen, akivel Rékasi Károly két évvel ezelőtt összeütközött. Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják - írja a Lokál.TV + SztárokÚj műsor háziasszonya lesz Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20171019-uj-musort-kap-a-tv2-nel-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia új műsort fog vezetni ősztől a TV2-n. TV + Sztárok--Szabó Zsófi álomszép kismama: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-csodas-terhesfotot-villantott-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi nagyon boldog, mióta megtudta, hogy anya lesz. Egyszerűen sugárzik belőle az öröm, ezt pedig le sem tagadhatná. TV + SztárokOrigoKulcsszereplő, Maja távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kulcsszereplo-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője távozik a sorozatból, kiírták. Maja mesélt a távozásról.TV + Sztárok--Ez a nő bárki bőrébe képes belebújni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-ez-a-no-barki-borebe-kepes-belebujni-video.htmlIlyen videót még biztosan nem láttál! Ez a fiatal nő bárki bőrébe képes belebújni.TV + SztárokOrigoEgy parkban akarták fényes nappal kirabolni Völgyi Zsuzsit http://www.life.hu/sztarok/20171019-megprobaltak-kirabolni-volgyi-zsuzsit.htmlVölgyi Zsuzsit fényes nappal akarták kirabolni egy parkban, de az énekesnő szerencsére még időben kapcsolt. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.