Babett és Vivi, a Feleségek Luxuskivitelben két sztárja, barátságot kötöttek

Forrás: Instagram -
Köllő Babett Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsor hemzseg a váratlan fordulatoktól, most éppen Vivi és Babett kapcsolata került asztalra. 

A szexi feleségek nemrég még azzal voltak elfoglalva, hogy a lehető legalattomosabb stílusban beszéljék ki a háta mögött Rubint Rékát, aki kétség kívül kilógott közülük. Nem is csoda, hogy önsztántából kilépett a műsorból, és otthagyta őket Törökországban. A távozása után azonnal el is kezdődtek a pletykák Réka külsejéről és a házasságáról is...

Ám minden csoda csak 3 napig tart, vagyis az élet megy tovább. A problémamentes Barbie-életmód pedig megkövetelte, hogy Babett és Vivi végre rendezzék a viszonyukat. A hölgyek közti komoly mélységeket érintő ellentétek már többször is feszültséget okoztak a játékban, sőt, időnként kifejezetten nevetségessé tette őket.

Ám most egy csapásra megváltozott minden: a két szőke feleség végre kitárulkozott egymás előtt, elmesélték egymásnak az életük legrögösebb, legnehezebb élményeit, most pedig együtt labdáznak az Instagramon. Hát, ez fantasztikus.

Reggeli utáni testmozgás Nyuszikàmmal!❤️@vasvarivivien#kollobabett #medmeat#szeretemőt

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.